Social Gym a înscris la Bursa Binelui proiectul „SOS – Obezitatea infantilă”

Social Gymprimul club non-profit de fitness și aerobic din România – a înscris la Bursa Binelui, platformă online de donații necomisionate dezvoltată de BCR, proiectul „SOS – Obezitatea Infantilă”. Derulat sub sloganul „Mișcare pentru un viitor fără greutate!”, proiectul are ca scop sprijinirea pe o durată de 6 luni a 10 copii din familii fără posibilități financiare în combaterea obezității și în tratarea depresiei care stă la baza acestei probleme.

Până pe 20 februarie ne întrecem cu alte organizații în Campionatul de Bine pentru a strânge donații care să susțină cei 10 copii să intre în programul „SOS – Obezitatea infantilă. În prima etapă ce se încheie pe data de 19 decembrie, Social Gym și-a propus să atingă pragul de 300 de lei cu ajutorul fiecărei persoane care crede în acest proiect pentru a putea trece în semifinala ce se va desfășura în perioada 20 decembrie – 18 ianuarie.

80% sunt sansele ca un copil sa devina un adolescent si un adult obez

Cu 2000 lei/lună copiii vor avea parte de consiliere nutrițională și urmărire permanentă a alimentației, sesiuni de sport individuale și de grup, masaj, grupuri de suport pentru depășirea perioadelor critice.

Cum poti dona si tu? Intra pe pagina proiectului, accesează butonul „Donează” și completează suma pe care dorești să o donezi (suma minimă este de 5 lei). În doar câteva minute poți contribui la schimbarea stilului de viață a 10 copii.

În Finala Plină de Bine de pe 20 februarie 2017, vor fi declarate câștigătoare și premiate primele 3 proiecte cu cel mai mare scor final. Premiile vor consta în dublarea sumelor atrase de la donatori, până în limita a 5000 de euro.

Parteneri media: actionamresponsabil.ro, romaniapozitiva.ro, stiriong.ro, galasocietatiicivile.ro, succespentruromania.ro, iQOOL.ro, RunningMag, Sport Extrapress.

Organizații studențești partenere: AEGEE – Asociația Studenților Europeni, BEST – Board of European Students of Technology, ASISB – Asociația Studenților în Ingineria Sistemelor Biotehnice, ASGG – Asociația Studenților Geologi și Geofizicieni, ASPSE – Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, SSFB – Societatea Studenților în Farmacie București, A.T.I.V – Asociația Tineri în Viitor, ASLS – Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine.

DESPRE SOCIAL GYM

Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

Reclame
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s