Social Gym sărbătorește Ziua Internațională a Studenților (17 noiembrie)

Începând cu anul 1941, data de 17 noiembrie devine Ziua Internațională a Studenților în memoria studenților care și-au pierdut viața în lagărele de concentrare. Aceasta este ziua în care studenții au revoluționat întreaga societate, devenind un simbol al puterii și implicării active a acestora.

Pentru că printre prioritățile studenților (pe lângă educație, incluziune socială, angajabilitate, inovare, voluntariat, cutură) se numără sportul și educația pentru sănătate, Social Gym dorește ca în acest an să alăture inițiativei de a sărbători Ziua Internațională a Studențillor printr-un eveniment dedicat pentru a-i încuraja pe tineri spre un stil de viață activ și sănătos.

Pe 17 noiembrie , alege să te exprimi liber și să te distrezi prin sport, alătură-te comunității Social Gym și participă la una sau mai multe din clasele din programul special.

Intrarea este liberă pentru toți studenții!

Mai multe informații despre Ziua Internațională a Studenților puteți afla accesând site-ul www.socialgym.ro.

–-

DESPRE SOCIAL GYM

Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s