Explorând Asia și lumea noastră interioară.Caroline Zgortea ne prezintă trei ateliere în incubator107

Am o mare pasiune pentru călătorii, atât hai-hui prin lume, cât și călătoriile înspre mine, căutându-mă, cine sunt eu în esența mea. Probabil de asta îmi și place atât de mult să descopăr culturi și oameni noi, diferiți, pentru că asta îmi acordă șansa de a mă cunoaște în diferitele mele ipostazLa pas prin Japoniae. Am o slăbiciune pentru Asia, în special Japonia, de care nu mă voi sătura niciodată, sunt atâtea de explorat și descoperit acolo, de la zgârie norii pe care îi găsești lângă temple vechi, la oameni îmbrăcați modern și cei care merg în kimono, câte și mai câte… Această lume fantastică, care a avut mult timp porțile închise străinilor, o vom descoperi joi, 14 aprilie, pe seară, în locul meu preferat, la Incubator107 – La pas prin Japonia, printre fotografii și amintiri.

Am pornit pe acest drum al căutării mele de mulți ani și cu cât descopăr mai multe, cu atât
am impresia că știu prea puțin, setea de cunoaștere parcă nu știe margini, se revarsă, prin sentimente, emoții, momente trăite la maxim… toate la prezent. Călătoria mea interioară a pornit cu conștientizarea acestei puteri a prezentului și a detașării, observărDrumul catre tineii emoțiilor care trec prin mine, descoperind astfel o lume cu totul nouă. De fapt, lumea exterioară a rămas la fel, singura care s-a schimbat am fost eu. Drumul către tine este al doilea atelier pe care vi-l propun, pe 28 aprilie, tot la mansarda Incubatorului, tot pe seară. Este o temă atât de dragă mie, încât am mai conceput încă un atelier, acesta de 4 ore, plus o întâlnire individuală, pentru a ne spune Povestea personală. Ambele ateliere ne vor purta prin lumea a cine vrem să fim cu adevărat – dacă am putea fi orice, ce am dori să fim? Dacă am putea face orice, ce am dori să facem? Dacă nu am avea limite, încotro am zbura?

Spunem povești despre lumi îndepărtate și despre lumi apPovestea personalaropiate, toate fiind de fapt parte
din noi, bucățele din sufletele noastre, descoperite atunci când ne facem timp pentru noi, ne destindem și lăsăm orice altceva deoparte. Sunt. Doar eu. Cu mine. Respir. Și e de ajuns.

 

“Încearcă să fii în pace cu tine însuţi, cât poţi de mult. Încearcă să fii fericit. Tot ce este necesar este să fii cu atenţia trează, să fii alert.” – Lama Yeshe

Link-uri către cele trei ateliere:

La pas prin Japonia

Povestea personală

Drumul către tine

Informații despre Caroline Zgortea.

 

 

 

 

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s