Integrarea de identități false

Ce?

De-a lungul vieții și în special în copilărie, ca urmare a diferitelor evenimente mai mult sau mai puțin traumatice, dezvoltăm identități false care se formează pe baza interpretărilor și însemnătății pe care le atribuim acestor experiențe.

Aceste identități (credințe pe care le formăm despre noi), daca nu sunt integrate, armonizate și nu li se acordă atenție vor atrage în viața noastră evenimente și persoane similare cu cele care le-au creat, care se vor repeta până când vom ajunge să fim conștienți de ele și vom alege sa le integrăm.

Atelierul va avea o parte în care se prezintă mecanismul de formare al acestor identități și modul în care ele atrag repetarea unor situații similare, iar apoi se va arăta în mod practic cum pot acestea fi identificate și armonizate.

Cu cine?

Crina Radu a început călătoria către cunoașterea autentică de sine în anul 2012, iar aceasta a purtat-o din Europa în Asia și înapoi în Europa, cunoscând astfel și intrând în contact cu diferite tradiții filosofice și religioase, dar și diferite tehnici de meditație și lucru cu mintea și emoțiile, pe care le-am aplicat și intregrat într-un sistem holistic și ușor de aplicat. Acordă o importanță deosebită identificării și lucrului cu identitățile false. Crina este practicant al budismului, maestru reiki, specialist în comunicare, relații publice și organizare de evenimente, cu deschidere către oameni și starea acestora de bine.

Cu ce?

Vă recomandăm ca îmbrăcămintea să fie comodă și lejeră, fără să vă incomodeze sau strângă.

O sticlă de apă este binevenită pentru a ne menține hidratați pe durata atelierului.

Când?

Sâmbătă@incubator107 , 19 Martie de la 16:00 la 18:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj  aici http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1390 înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Participarea la atelier este 30 lei. Dacă ești student, dai 20.

cover 19martie integrare

 

Reclame
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s