De la RIUF poți ajunge direct în Marea Britanie #RIUFtoCoventry

Ajuns la cea de-a 18-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine în această primăvară cu trei ediții în care își va surprinde vizitatorii cu activități noi și universități aflate în premieră în România. Cel mai mare eveniment educațional din sud-estul Europei va avea loc în București (18-20 martie), Cluj Napoca (22 martie) și Brașov (24 martie).

Peste 30 de universități din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această primăvară

Peste 95 de expozanți din 15 țări sunt pregătiți să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente nu mai puțin de 34 de universități din Marea Britanie precum: University of Sheffield, University of Surrey, Stanford University, Birmingham University. Printre universitățile care vor participa la târg se numără și Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de doua persoane în Coventry și Londra.

Conventry University este plasată pe locul 15 în topul celor mai bune universități din Marea Britanie actualizat de ziarul “The Guardian University Guide” din Marea Britanie. Datorită facilităților in-campus și off-campus universitatea a câștigat trei ani la rând (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar în 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Coventry University dispune de trei campusuri în care poți găsi, așa cum arată statisticile, cei mai mulți români.

Câștigă o excursie de 4 zile la Coventry University și Londra pentru două persoane!

Reprezentanții universității din Coventry au pregătit pentru tine un concurs în urma caruia poți caștiga o excursie de 4 zile, la Coventry University și Londra. Regulamentul concursului este simplu, oferind tuturor celor interesați șansa de a câștiga:

  • Te înscrii online și participi la una dintre edițiile RIUF din luna martie (București, Cluj Napoca si Brașov);
  • Postezi o poză pe Facebook cu tine și hash-tagul #RIUFtoCoventry până pe 24 martie.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în data de 31 martie pe site-ul evenimentului și pe pagina de facebook RIUF.

Vino la RIUF să afli tot ce trebuie să știi legat de studiile în străinătate și să descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei. Alege una dintre edițiile din luna martie, înregistrează-te pe www.riuf.ro, și vino în București la Sala Palatului în perioada 18-20 martie, în Cluj Napoca în data de 22 martie la Sala Polivalentă sau în Brașov la data de 24 martie la Hotel Aro Palace.

 

Despre Grupul EDUCATIVA

 EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

RIUFTOCOVENTRY

 

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s