Calendarul Săptămânal cu Atelierele Organizate de Incubator 107

În săptămâna 14-20 decembrie ne pregătim pentru sărbători alocându-ne timp pentru descoperirea noastră, a pasiunilor noastre, dar și a celor din jur. Învățăm cum să creștem personal, dar și la nivel de comunitate. Ne vor fi alături meșteri dedicați.

Marți, de la ora 19:00 în cadrul atelierului Învață să meditezi ne construim propria oază de relaxare. Ne bucurăm de beneficiile meditației: regăsirea liniștii interioare, reducerea stresului și a grijilor, îmbunătățirea sănătății, conexiunea cu intuiția. Descoperim liniștea minții și a trupului practicând 10 minute de meditație zilnică acasă, la birou ori în metrou. Ne îndrumă Anca Lavinia Florea, consilier spiritual și psiholog.

Joi, de la ora 19:00 în cadrul atelierului Seara de feminitate cu Oana Stoianovici învățăm să ne asumăm puterea și expresia de femeie, să ne răspundem întrebărilor, să ne descoperim. Ne construim spațiul care să ne sprijine să ne găsim echilibrul interior. Și învățăm să lucrăm cu propria enregie feminină. Ne îndrumă Oana Stoianovici, coach transformațional cu o experienţă de peste 11 ani în programe de leadership transformațional şi procese cuantice de vindecare.

Vineri, de la ora 19:00, în cadrul celui de-al doilea atelier Sensul vieții (Ikigai) continuăm descoperirea propriului sens. Ne înarmăm cu răbdare și căutăm în profunzime. O astfel de căutare este foarte importantă tocmai pentru că îți oferă satisfacția și motivația care ”te fac să te dai jos din pat în fiecare dimineață”. Ne îndrumă Drragoș Nicolaescu, mentor și coach vocațional.

Sâmbătă, de la ora 16:00, în cadrul atelierului Vocea interioară, vorbit în public autentic  îmbinăm în mod creativ concepte din domenii precum NLP, fotocitire, memorare creativă, învățare accelerată, improvizație teatrală și prezentări cu impact. Și astfel scăpăm de tracul vorbitului în public. Ne îndrumă Trainer și Speech Coach, Florin Tăbîrcă, directorul Ariei H1 din Districtul 95 al Toastmasters International, cea mai mare organizație din lume în domeniile Public Speaking și Leadership.

Duminică, de la ora 16:00 ne vedem la ultimul atelier din seria atelierelor Vocea interioară, vorbit în public pentru a reuși ca să aflăm cum să ținem un discurs fără a aveaemoții. Ne îndrumă Trainer și Speech Coach, Florin Tăbîrcă, directorul Ariei H1 din Districtul 95 al Toastmasters International, cea mai mare organizație din lume în domeniile Public Speaking și Leadership.

Iar de la ora 19:00, seara se transformă într-o seară nomadă. Ne relaxăm, medităm la African Drums cu Mark Oostendorp, într-o seară nomadă plină de ritm și cântec.Dacă ești începător nu trebuie să-ți faci griji, o să improvizăm precum o orchestră.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.

 151125_Metamorfoza_calendar

 

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s