Incubator 107 ne invită în săptămâna aceasta să facem pași mici, dar importanți pentru descoperirea noastră și a celor din jur

În săptămâna 7-13 decembrie facem pași mici, dar importanți pentru descoperirea noastră, a pasiunilor noastre, dar și a celor din jur. Învățăm cum să creștem personal, dar și la nivel de comunitate. Ne vor fi alături meșteri dedicați.

Miercuri, de la ora 19:00 în cadrul atelierului Bucuria de a fi învățăm cum să trăim. Și să fim.„Bucuria de a fi” ne dezvăluie cum să apreciem ceea ce avem, ce este cu adevărat bun sau rău, important sau nu în viaţă, ce practici şi convingeri ne sunt benefice şi care sunt adevăratele valori pentru fiecare dintre noi. Ne ajută în decoperirea noastră Andreea Hașcu, care aînvățat din încercări frumusețea vieții. Și vrea să o împărtășească și celorlalți.

Joi, de la ora 19:00, în cadrul atelierului Marketing pentru Start-up-uridezbatem studii de caz contrete: planurile de marketing ale afacerii noastre. Și venim cu idei inedite și facem acțiuni concrete. Ne va oferi sprijin și suținere Andra Guțui, prietena tinerilor din Generația Y, care vine direct din Generația Y.

Vineri, de la ora 19:00, în cadrul atelierului Sensul vieții (Ikigai), pornim în căutarea propriului sens. Ne înarmăm cu răbdare și căutăm în profunzime. O astfel de căutare este foarte importantă tocmai pentru că îți oferă satisfacția și motivația care ”te fac să te dai jos din pat în fiecare dimineață”. Ne îndrumă Drragoș Nicolaescu, mentor și coach vocațional.

Sâmbătă, de la ora 16:00, în cadrul atelierului Vocea interioară, vorbit în public îmbinăm în mod creativ concepte din domenii precum NLP, fotocitire, memorare creativă, învățare accelerată, improvizație teatrală și prezentări cu impact. Și astfel scăpăm de tracul vorbitului în public. Ne îndrumă Trainer și Speech Coach, Florin Tăbîrcă, directorul Ariei H1 din Districtul 95 al Toastmasters International, cea mai mare organizație din lume în domeniile Public Speaking și Leadership.

Duminică, de la ora 16:00 continuăm seria atelierelor Vocea interioară, vorbit în public pentru a reuși ca să învățăm să ne exprimăm autentic conform propriei personalitati într-un mod clar, succint și relevant pentru publicul fiecăruia.Ne îndrumă Trainer și Speech Coach, Florin Tăbîrcă, directorul Ariei H1 din Districtul 95 al Toastmasters International, cea mai mare organizație din lume în domeniile Public Speaking și Leadership.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.

Metamorfoza_calendar

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s