Incubator 107 organizează METAMORFOZA – nocturna micilor schimbări

When all else fails, să ne întoarcem înăuntru și să declanșăm METAMORFOZA, nocturna micilor schimbări, pe 5 decembrie, de la 20.00, în Popa Nan 82. Dacă vrei să te alături comunității noastre de schimbă-lume, vino simplu și sincer, cu bucate preparate cu drag, cu dor sau curiozitate și hai să ne aducem aminte de ce e cu adevărat important în lume. Ajută-ne să susținem schimbarea cu 25 lei buni și o îmbrățișare neprețuită.

Ia bucata de cretă din copilărie și scrie-ne pe tablă ce vrei și poți schimba la tine, uite-te în ochii celuilalt și lasă-ne să imortalizăm această promisiune la colțul fotografic.

Schimbăm năravul cu blândețe ca să aflăm ce au atelierele să ne învețe: înainte de toate Sensul în viață. Și să nu uităm că orice revelație începe cu o Meditație. Ne transformăm în supereroi firești în caruselul Pay it Forward și descoperim că orice drum de adevăr și asumare începe cu Bucuria de a fi. Ne întrecem în virtuți într-un Concurs de fapte bune și spunem ce contează pentru noi la Vocea interioară. Ne amintim că uneori trebuie să ne și oprim, să ne odihnim și să alegem calea mai lungă la How to sleep. Ne conectăm la înțelepciunea nomadă și batem ritmul respirației în Tobele africane.

La final ne uităm în jur și străinii nu mai sunt chiar așa străini. Doar noi înșine suntem un pic altfel, o idee mai blânzi. Zâmbim și ascultăm flautul și cavalul și ne amintim de viață, așa cum ar trebui ea să fie, tihnită și cu zvon românesc: Electroacustic românesc cu Matze & Mandela. Și cine știe, poate în timp ce dormi, vine și Moș Niculae.

Metamorfoza_afis

Reclame
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s