Incubator 107 organizează ultima săptămână a Programului vocațional „Dă-ți demisia” (Cu cap sau fără cap)

În săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie sunt ultimele ateliere din an în care ne vor susține antreprenori, traineri, psihologi și coachi care ne vor îndruma și impulsiona să ne dăm Demisia (Cu sau fără cap).

Marți, de la ora 19:00 punem pe picioare propria afacere. În cadrul atelierului Marketing pentru Start-up-uri mizăm pe suma de 1.000 leiși stabilim care sunt obiectivele de marketing pe care le putem atinge fiecare dintre noi cu această sumă. Imediat după atelier ne facem un blog comun și începem să ne punem în aplicare planul. Ne îndrumă Andra Guțui, prietena tinerilor din Generația Y.

Miercuri, de la ora 19:00 în cadrul atelierului Stilul vestimentar: oglinda carierei aflăm cum să ne alegem ținutele în funcție de job, dar și de personalitatea noastră. Învățăm ce să nu facem când mergem la shopping și vom vedea cum hainele potrivite ne cresc încerderea în noi, ne aduc în prim plan, ne individualizează. Ne îndrumă Gabi Urdă, consultant de imagine şi stilist personal.

Joi,de la ora 19:00, în cadrul atelierului Șapte paşi de la demisie la o afacere profitabilă parcurgem drumul concret dela angajat la antreprenor. Vedem ce face o idee genială o afacere eșuată, ce înseamnă expert vs. antreprenor și a câta încercare e cu noroc. Ne îndrumă creatoarea conceptului Growing People-The Heart of the Organizational Transformation, Adelina Cîrstea.

Sâmbătă, ne întoarcem înăuntru și declanșăm METAMORFOZA, nocturna micilor schimbări, pe 5 decembrie, de la 20:00, în Popa Nan 82. Dacă vrei să te alături comunității noastre de schimbă-lume, vino simplu și sincer, cu bucate preparate cu drag, cu dor sau curiozitate și hai să ne aducem aminte de ce e cu adevărat important în lume. Ajută-ne să susținem schimbarea cu 25 lei buni și o îmbrățișare neprețuită.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:

1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gașcă de minim 5 incubatoriști, dați fiecare 25 lei.

Calendar noiembrie incubator107

 

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s