În luna noiembrie incubator107 organizează cea de-a patra ediție a Programului vocațional Dă-ți demisia

În luna noiembrie incubator107 organizează cea de-a patra ediție a Programului vocațional Dă-ți demisia. În săptămâna 16-22 noiembrie ne vor susține antreprenori, traineri, psihologi și coachi care ne vor îndruma și impulsiona.

Marți, de la ora 19 punem pe picioare propria afacere. În cadrul atelierului Marketing pentru Start-up-uri mizăm pe suma de 1.000 lei și stabilim care sunt obiectivele de marketing pe care le putem atinge fiecare dintre noi cu această sumă. Imediat după atelier ne facem un blog comun și începem să ne punem în aplicare planul. Ne îndrumă Andra Guțui, prietena tinerilor din Generația Y.

Miercuri, de la ora 19 în cadrul atelierului Stilul vestimentar: oglinda carierei aflăm cum potenţialul estetic poate fi folosit ca un instrument eficient de comunicare. Ne vom explica de ce între doi candidaţi la fel de pregătiţi profesional va fi ales cel mai bine îmbrăcat. Ne îndrumă Gabi Urdă, consultant de imagine şi stilist personal.

Joi, de la ora 21 este seară de Board Games Night. Este seară de jocuri, unde regulile sunt simple: poate veni oricine, atâta timp cât este cu zâmbetul pe buze. Dacă aveți aduceți jocurile de acasă ca să-i inițiem și pe ceilalți.

Vineri, de la ora 19 devenim antreprenori cu cap la Lean Startup. Reușește cu riscuri și investiții minime! Dragoș Nicolaescu, mentor vocațional și consultant de startup-uri ne prezintă metodologia aplicată în spațiul antreprenorial din vest. Ca să o aplicăm și noi ideilor noastre de afaceri și să avem succes.

Sâmbătă, de la ora 16 aflăm cum să facem față stresului în momentul în care la birou avem de-a face cu un șef dificil în cadrul atelierului Trei moduri de a scăpa de stres. Ne îndrumă Oana Văideanu, manager de peste 10 ani, dar și trainer de 3 ani cu experiență în comunicare nonviolentă (CNV). De la ora 19 aflăm dacă avem factorul Linkedin în cadrul atelierului Linkedin – o trambulină pentru succesul tău. Factorul Linkedin este necesar fie că vrei să îți schimbi jobul, să cauți clienți sau vrei să-ți dezvolți brandul personal. Ne ajută să ni-l descoperim creatoarea conceptului Growing People-The Heart of the Organizational Transformation, Adelina Cîrstea.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gașcă de minim 5 incubatoriști, dați fiecare 25 lei.

Calendar noiembrie incubator107

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s