StudLand.ro – Studenția ta începe cu noi!

„Studenția ta începe cu noi!”. Acesta este motto-ul și modul după care StudLand trăiește. Scopul lor este de a te pune pe primul loc. Îți vor fi alături de acum înainte și te vor pune la curent cu tot ce se întâmplă în viața studențească.

Studland.ro reprezintă un avantaj pentru fiecare student în parte. Cu o imagine gata creată, atât site-ul http://www.StudLand.ro cât și pagina de Facebook http://www.facebook.com/studland.ro își deschid porțile pentru a primi diversitatea studențească.

Gândită și dezvoltată de către studenți, pentru studenți, platforma promovează într-un mod util evenimente, internship-uri, articole, traininguri, informații despre oportunități și nu numai. StudLand consideră anii de studenție ca fiind perioada cea mai importantă din viața tânărului adult, perioada ce trebuie trăită la maxim. Pentru aceasta, se bucură să vină în ajutor.

StudLand este acea platforma la care studenții vor apela când au nevoie de ceva sau pur și simplu vor să își petreacă timpul citind conținut de calitate.

În plus, din noiembrie, vor lansa un card pentru studenți prin intermediul căruia te vei bucura de oferte și reduceri promițătoare.

Intră pe www.StudLand.ro și află acum ce mai este nou!

Mai multe detalii/informații:

Website: http://studland.ro/

Facebook: http://facebook.com/studland.ro

studland-featured

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s