În luna noiembrie incubator107 organizează cea de-a patra ediție a Programului vocațional Dă-ți demisia!

În luna noiembrie incubator107 organizează cea de-a patra ediție a Programului vocațional Dă-ți demisia. În săptămâna 9-15 noiembrie ne vor susține antreprenori, traineri, psihologi și coachi care ne vor îndruma și impulsiona.

Marți, de la ora 19, în mansarda incubatorului în cadrul atelierului Mecanismele succesului descoperim ingredientele succesului personal. Ne vom construi propria rețetă a succesului în funcție de valorile personale, vom învăța cum să luăm cele mai bune decizii și vom înțelege legea atracției universale. Vom afla că succesul este personal și că nu este deloc greu de obținut. Ne îndrumă Dan Truția, antreprenor, regizor de film și terapeut Theta Healing.

Miercuri, de la ora 19, în mansarda incubatorului în cadrul atelierului Cinci repere pentru a-ți gândi și simți demisia aflăm pașii pe care să-i urmăm atunci când vrem să ne dăm demisia. Și cum să facem față gândurilor și sentimentelor ce ne năpădesc atunci când ne punem serios problema unei demisii. Ne îndrumă Diana Vasile, psihoterapeut, doctor în psihologie, speaker în conferințe publice și conferențiar universitar.

Joi, de la ora 21, în mansarda incubatorului este seară de Board Games Night. Este seară de jocuri, unde regulile sunt simple: poate veni oricine, atâta timp cât este cu zâmbetul pe buze. Dacă aveți aduceți jocurile de acasă ca să-i inițiem și pe ceilalți.

Vineri, de la ora 19, în mansarda incubatorului devenim antreprenori cu cap la Lean Startup. Reușește cu riscuri și investiții minime! Dragoș Nicolaescu, mentor vocațional și consultant de startup-uri ne prezintă metodologia aplicată în spațiul antreprenorial din vest. Ca să o aplicăm și noi ideilor noastre de afaceri și să avem succes.

Sâmbătă, de la ora 16, în mansarda incubatorului aflăm cum să facem față stresului în momentul în care vrem să demisionăm. În cadrul atelierului Trei moduri de a scăpa de stres luăm decizia corectă și scăpăm de clasicul “Îmi fac griji” în favoarea lui “Mă pregătesc”. Ne îndrumă Oana Văideanu, manager de peste 10 ani, dar și trainer de 3 ani cu experiență în comunicare nonviolentă (CNV). De la ora 19, ne adunăm la o întâlnire a nomazilor: Heartbeat: Music for Capoeira cu Luis Miguel, practicant de capoeira din 2008 în Portugalia.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gașcă de minim 5 incubatoriști, dați fiecare 25 lei.

Calendar noiembrie incubator107

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s