Incubator107 lansează nocturna numită „Dă-ți demisia, cu cap sau fără cap”

151020_i07_desfasuratorIncubator107 lansează a patra ediție a Programului vocațional Dă-ți demisia, pe 31 octombrie  la Connect Hub (Dacia 99), de la ora 18.00. Și pentru că este seara de Halloween, atunci ești invitat să-ți dai demisia cu cap sau fără cap. Costumează-te în meseria eșuată la care în copilărie visai și lasă-ne o garanție de 20 de lei că vrei să fii resuscitat profesional.Noi te pregătim de interviuri cu un machiaj carierist de groază cu Sascha Mein și te îndemnăm să te joci cu focul într-un Fireball Photocorner cu Filip Gabriel.

Dacă te bântuie spiritul antreprenorial, atunci afli cum să reușești cu riscuri și investiții minime la Lean Start-up. Nu are rost să te înfricoșezi în cariera pe care vrei s-o îmbrățișezi. Noi îți pregătim Cinci repere pentru a-ți gândi și simți demisia,luăm atitudine la Career Booster: From Passion to Action! și invocăm spiritele ca să te învețe Trei moduri de a scăpa de stres.

Ca mai apoi să ne bucurăm de atmosfera de carnaval în concurs cu Meserii de groază.

Lăsăm la o parte superstițiile ca să aflăm Mecanismele succesului. Facem vrăji în rețeaua de contacte pe Linkedin,chemăm fantomele ca să ne învețe să construim brandul personal pe Facebook și căutăm inspirație pentru stilul vestimentar tipic carierist.

Luăm o pauză și ne dăm în spectacol de capoeira cu Alemar București.

Ne facem loc printre dovlecii ciopliți ca să învățăm să aplicăm Marketing pentru Start-up-uri.Lăsăm la o parte măștile, căci ne așteaptă Călătoria Eroului … în viața profesională.

Spre miezul nopții nu ne transformăm în vârcolaci, ci ne înghesuim la Nomad Gathering: Argentinian Violin cu Francisco Ramonda. Afis Da-ti demisia

Reclame
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s