Îți cauți job? Vino la cel mai mare targ de carieră – Angajatori de TOP!

Toamna se numără joburile!             

 În această toamnă, Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, își redeschide porțile. Evenimentul stabilește cadrul potrivit pentru interacțiunea dintre reprezentanții celor mai mari companii din țară și profesioniștii și studenții aflați în căutarea unui job. Târgul Angajatori de TOP va fi prezent în acest an prin 3 ediții. Evenimentele din această toamnă vor avea loc la Timișoara, în perioada 16-17 octombrie (Centrul Regional de Afaceri),  București, între  23-24 octombrie (Sala Palatului) și Angajatori de TOP Virtual, între 2-9 noiembrie, pe www.hipo.ro

Edițiile precedente Angajatori de TOP. În urma analizei CV-urilor celor care au participat la ediţiile anterioare Angajatori de TOP a reieşit că profilul vizitatorilor este unul divers, candidaţii prezenţi având cunoștiințe în domenii de activitate variate, de la IT, inginerie, până la financiar-bancar, marketing, administrativ, HR, juridic. În privinţa nivelului de experienţă, 20% dintre cei prezenți se încadrau în categoria entry-level, cu mai puțin 1 an experiență, 31% erau candidați middle-level, între 1-5 ani, iar 33% ocupau poziții senior-level, cu peste 5 ani experiență. Aceste statistici demonstrează diversitatea candidaților prezenți la eveniment, precum și posibilitatea companiilor de a interacţiona atât cu profesioniști, cât și tineri la început de carieră.

Motivele pentru care ar trebui să notezi în agendă participarea la eveniment? Angajatori de TOP este unul din cele mai eficiente modalități prin care o companie își poate expune planurile de recrutare. În calitate de candidat poţi interacţiona în mod direct cu potenţialii angajatori, poți afla care sunt joburile deschise în următoarea perioadă, iar în calitate de companie participantă ai posibilitatea să întâlneşti candidaţii potriviți pentru acoperirea joburilor deschise. Interacţiunea cu angajatorii, diversitatea poziţiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numărul mare de angajatori reuniţi în cele două zile ale evenimentului sunt câteva dintre motivele menţionate de candidaţii prezenţi la ediţiile precedente Angajatori de TOP. Detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă pot fi accesate la secțiunile dedicate pe www.hipo.ro, iar companiile care doresc să participe la târg, se pot înscrie contactându-ne la adresa: angajatori@catalyst.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s