Fii Neconvențional cu AEGEE-București la ADfel!

AEGEE-București te așteaptă la Zilele Culturale ADfel organizat de IQads pe 21-23 septembrie în Fabrica între orele 17:00-22:00 cu multă energie și activități neconvenționale. AEGEE, pașaportul tău european va fi prezent la standul ADfel cu trei activități interactive și premii de oferit! Cele trei activități vor avea loc concomitent și vor reflecta valorile și principiile asociației.

Prima activitate se numește #Pașaport European, iar la această activitate vizitatorii vor avea ocazia de a se fotografia în cadrul unei rame de forma unui pașaport european, care va cuprinde mascota AEGEE-București și mesajul „sunt cetățean european”. Pozele vor fi postate pe pagina evenimentului, precum și pe cea a organizației. A doua activitate se numește „Spune DArts la ADfel!” și reprezintă highlight-ul activării noastre din cadrul acestui eveniment. Vizitatorii vor juca darts încercând să nimerească o țară de pe harta Europei, iar în funcție de cea mai apropiată locală (filială) AEGEE de punctul nimerit, aceștia vor primi câteva informații despre locala respectivă, iar apoi vor avea un quiz despre drepturile cetățeanului european, unde vor fi premiați în funcție de numărul de răspunsuri corecte. A treia activitate interactivă se numește „Gânduri pentru Europa!” unde vom avea un panou pe care trecătorii vor putea să scrie idei sau gânduri despre și pentru Europa.

Așa că AEGEE-București te invită să fii Neconvențional la Zilele Culturale ADfel! Intrarea este LIBERĂ! Urmărește-ne pagina de facebook: https://www.facebook.com/aegeebucuresti pentru informații noi și de asemenea, pe http://www.iqads.ro.

AEGEE-București (Asociația Studenților Europeni) reprezintă una dintre cele 188 de locale (filiale) existente în 40 de țări din Europa.AEGEE-București promovează valorile europene și își propune să îmbunătățească gradul de informare, implicarea activă a studenților și dezvoltarea personală și profesională a acestora, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc.

Gabriela Geană

Coordonator de Relații Publice

Tel: 0724 404 697

E-mail: elena.gabriela.geana@gmail.com

ADFEL jpeg final

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s