S-a deschis sesiunea de înscrieri la Academia RATIO

Asociația Studenților Contabili RATIO Declară deschisă sesiunea de înscrieri la Academia RATIO, ediția 2015!

Între 30 august – 6 septembrie 2015 va avea loc, la Cluj-Napoca, Academia RATIO, ediția 2015, care, va aborda, împreună cu parteneri recunoscuți, subiecte legate de tema principală: “Amprenta Schimbărilor Actuale în Contabilitate, Fiscalitate și Audit – Interacțiuni cu Impact”.

Cine participă

Academia RATIO, ediția 2015, se adresează unui număr de 50 de participanți. Așadar, dacă ai o bază de cunoștințe în domeniul contabilității, auditului și fiscalității, entuziasmul și dorința de a te dezvolta, atunci te invităm să aplici fără a mai sta pe gânduri. Noi te asigurăm că vei avea parte de o atmosferă dinamică care te va ghida spre rezultate vizibile. Consultă Regulamentul de Selecție pentru a afla mai multe detalii legate de profilul participantului: http://academia.suntemratio.ro/inregistrare/regulament-de-selectie.

Ce se întâmplă

Fiind un eveniment desfășurat an de an cu responsabilitate și profesionalism, dar și cu multă dedicare din partea organizatorilor, Academia RATIO reunește parteneri de top ai căror specialiști vor susține workshop-uri și studii de caz pe diverse teme tangențiale subiectului principal. Pe lângă dezvoltarea profesională, îți pregătim multe alte activități culturale, de teambuilding precum și denetworking, bineînțeles, pentru a avea parte de o experiență de neuitat!

De ce să participi

Pentru majoritatea absolvenților Academiei RATIO, participarea la eveniment a avut un impact definitiv: s-au angajat, au pornit o afacere, au decis să plece la studii în străinatate, au pus bazele unui ONG, au început să se implice în activități de voluntariat. Indiferent care va fi rezultatul pentru tine, sperăm să te descoperi și să te dezvolți.

Înscriere

Completează formularul online (http://academia.suntemratio.ro/inregistrare), după care, conform procesului de selecție, vei fi contactat telefonic pentru interviu prin Skype, iar dacă te vei remarca, numele îți va apărea pe Lista Preliminară. Mai apoi vei avea 2 zile pentru a face plata și a confirma participarea la Academia RATIO, ediția 2015.

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s