Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili!

Iată care sunt cele mai tari 40 de idei de business finanțate cu câte 25.000 euro!

40 de idei de afaceri finanțate cu 25.000 de euro;
86 de planuri de afaceri înscrise, din regiunea București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia;
32 de tineri antreprenori cu vârsta sub 25 de ani și 54 cu vârsta peste 25 de ani.
Partenerii proiectului Fii T.A.Re! a€“ Tineri Antreprenori Responsabili au anunțat în cadrul evenimentului din data de 17.06.2015 – organizat în Aula  Magna a Academiei de Studii Economice – cei 40 de câștigători ai finanțării de 25.000 de euro. Din cele 86 de planuri înscrise (consultă lista punctajelor) în concursul de idei de afaceri derulat în perioada 18-27 mai au fost selectate cele mai bune 40 de idei de business în funcție de criteriile de selecție din metodologia de evaluare. Vă invităm să-i cunoașteți pe cei mai tari viitori antreprenori din regiunea București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia. Contestațiile pot fi depuse până pe 22.06.2015, ora 18:00, la sediul incubatorului ASE Startup (Str. Frumoasă, nr. 31, etajul 2, camerele 31, 32, 34).

La evenimentul organizat de Academia de Studii Economice alături de Asociația Română pentru Transfer Tehnologic și Inovare AroTT, compania de consultanță Loop Operations și CCDL Events and Training au participat atât participanți ai concursului de planuri de afaceri, cât și reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului economic și bancar. Dincolo de desemnarea celor 40 de câștigători, evenimentul și-a propus să ofere un plus de vizibilitate celor 40 de câștigători ai concursului Fii T.A.Re!-€“ Tineri Antreprenori Responsabili, reprezentând, în același timp, un prilej pentru identificarea de potențiali investitori sau parteneri în dezvoltarea propriului business.

Cei 40 de câștigători ai finanțării de 25.000 de euro au fost anunțați de membrii comisiei de evaluare: Prof. Univ. Dr. Nicolae ISTUDOR | Prorector, Academia de Studii Economice; Florin JIANU | Fost ministru delegat pentru IMM; Sergiu NEGUȚ | Antreprenor | Executive Coach | Business Angel; Radu GHINEA | Șef Oficiu, Oficiul Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație Craiova; Denis CHIURTU | Audience Marketing Manager, Microsoft; Maria TĂTARU | Autonom România,  Rent a Car.

Ce urmează?

În cel mai scurt timp, cei 40 de câștigători ai finanțării de 25.000 de euro vor fi contactați pentru semnarea contractului de finanțare. Pe lângă cei 25.000 de euro oferiți pentru inițierea și dezvoltarea sustenabilă a business-ului, cei 40 de câștigători vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistență și mentorat de la manageri și antreprenori de succes din mediul de afaceri românesc și spijin în cadrul incubatoarelor de afaceri înființate în cadrul proiectului.

În perioada 18-27 mai, tinerii din regiunile București-Ilfov și Sud-Vest au fost provocați să conceapă idei inovatoare de afaceri pentru a obține finanțări de 25.000 de euro. La concursul de idei de afaceri s-au putut înscrie tineri cu spirit antreprenorial care au domiciliul/reședința în București-Ilfov și Sud-Vest și și-au propus să lanseze ideea de afacere în una din cele 2 regiuni.

*Proiectul „FII T.A.Re! a€“ Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 și este implementat în regiunile București a€“ Ilfov și Sud-Vest.

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s