AEGEE RECRUTEAZA!

 Asociația Tinerilor Europeni așteaptă noi membri!

Vrei să faci parte dintr-o asociație care promovează valorile europene și își propune să îmbunătățească gradul de informare și activitatea de cercetare a studenților, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc?

Intră în echipa noastră până pe 10 martie și poți deveni membru cu drepturi depline în AEGEE-București.

Probabil te întrebi de ce să aplici? AEGEE-București este un mediu propice dezvoltării atât personale cât și profesionale, ai oportunitatea să călătorești peste tot în Europa și te poți implica în multitudinea de proiecte pe care le organizăm și la care participăm (evenimente, conferințe, schimburi de experiență, sesiuni de formare și școli de vară).

Motivele sunt mai multe, dar trebuie să reții că recrutările sunt axate pe oameni. Noi sau vechi, membrii sunt baza asociației și toate procesele prin care trec din momentul în care aplică sunt făcute să îi motiveze și să îi ajute să acumuleze cunoștințele necesare pentru a se integra în AEGEE.

Ești pasionat, dornic de a învăța și de a realiza proiecte cu impact local, dar și european? Atunci, noi te așteptăm cu brațele deschise.

AEGEE este cea mai mare asociație fără bariere pentru studenții din Europa în care poți avea parte de schimburi interculturale de neuitat.

Calendar activități:
10 martie– Ultima zi în care poți aplica.
9-16 martie– Perioada de interviuri.
16-29 martie– Perioada de mentorat.
27, 28 și 29 martie– Local Training Course.

Dacă îți dorești o studenție plină de provocări, activități antrenante și surprinzătoare, multă distracție și lucru în echipă, aplică acum:

https://docs.google.com/forms/d/1NJU9XUTg8j9S7VH3E3U6K_pPjk2iZgKYQUJvn2TXADQ/viewform

Pentru mai multe informații poți vizita site-ul nostru: http://www.aegee-bucurești.ro/, pagina de Facebook AEGEE București sau ne poți scrie pe adresa de e-mail- aegeebucuresti@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s