Ce este un Summer University sau de ce e tare să fii membru AEGEE !

Ce este un Summer University sau de ce e tare să fii membru AEGEE !

AEGEE deja a început pregătirile pentru organizarea celui mai faimos proiect al asociației: Summer University, sau pe scurt, SU!  Summer University este cel mai mare dintre toate proiectele AEGEE, fiind aproape la fel de vechi ca şi asociaţia în sine (prima ediţie a fost în 1988). În fiecare an, aproximativ 3000 de membri merg în SU.

Ți-am stârnit curiozitatea? Anul acesta AEGEE-București va colobora cu AEGEE-Chișinău pentru “4 seasons TSU” (Traveling Summer University) – un proiect ce va fi concentrat pe excursii și vizitat diverse obiective din cele două țări, ce așteaptă, ca participanți, membrii AEGEE din toată Europa.

Vestea bună pentru tine este că anual în AEGEE se organizează aproximativ 80 de astfel de proiecte de către 112 locale din Europa, ce acoperă 2269 de locații! Anul trecut AEGEE-Cagliari și AEGEE Napoli au avut cel mai mare punctaj de popularitate cu al lor SU „La vita è bella: Mediterranean coast to coast”. Avantajele unui SU sunt nenumărate, însă merită să menționăm: schimburi interculturale, prietenii ce depășesc granițele, costuri mici pentru distracție garantată și evenimente de neuitat!

Dacă ești interesat, te ținem la curent cu perioada de deschidere a aplicațiilor și-ți spunem atunci mai multe informații despre cum poți participa la un SU!

Pentru mai multe detalii, recomandăm site-ul oficial: http://www.projects.aegee.org/suct/su2015/summer-universities.php

Bianca Crăciunescu

TSU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s