Training for Trainers – Evenimentul european AEGEE-ist adus la București

Chiar dacă este sesiune, o parte din membrii AEGEE București sunt puși pe fapte mari și organizează un proiect european. Este vorba despre Training for Trainers, un proiect dedicat studenților ce fac parte din AEGEE sau alte ONG-uri partenere din toată Europa. Așteptăm 20 de tineri dornici să învețe cum e să fi trainer.

După o pauză de 5 ani, Training for Trainers ajunge din nou la București. Emoțiile sunt mari, însă, energia noastră și mai mare atunci când vine vorba de a ne autodepăși pentru a crea un mediu primitor pentru participanți. Evenimentul va respecta spriritul AEGEE-ist “Work all day, party all night”, așa că le-am pregătit, pe lângă traininguri, și petreceri, cea mai faimoasă fiind „European Night”.

La Training for Trainers înveți să-ți depășești teama de a vorbi în public, cum să-ți adaptezi trainingul în funcție de pregătirea și experiența publicului și câteva trucuri despre un conținut de calitate. Toate aceste workshop-uri se desfășoară în 6 zile cu program intensiv, iar cea de-a 7-a zi adună un public format din 100 de tineri ce vor asista la traininguri ținute de participanții proiectului.

Vă ținem la curent cu detalii despre eveniment și despre modalitatea de a vă înscrie în ultima zi de proiect pentru a putea asista la sesiunile de training ale participanților. Până atunci,  vă lăsăm o poză de la ultima noastră întâlnire de organizare!

Bianca Crăciunescu

echipa

Reclame
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s