Tinerii – între drepturi și autonomie

În perioada 11-14 Decembrie 2014 la Cluj Napoca, Consiliul Tineretului din România va organiza conferința „Tinerii, între drepturi și autonomie” la care vor participa reprezentanți ai organizatiilor care lucrează cu tinerii din întreaga țară. Vor fi dezbătute și stabilite prioritățile pentru mișcarea de tineret din perioada următoare și de asemenea vor fi pornite noi colaborări regionale și naționale.

În descrierea conferinței sunt subliniate principalele teme de discuții și provocări la care participanții vor răspunde: „Orice tânar ar trebui să poată să fie activ în societate și să profite de oportunitățile acesteia. Fie că vorbim de găsirea unui loc de muncă, participare la viața democratică, menținerea unui stil de viață sănătos, accesul la o locuință sau accesul la evenimente culturale și sociale, tinerii trebuie să ajungă să își ia viața în propriile mâini. Statul are un rol major în acest proces. Care dintre măsurile sale au cu adevărat un impact pozitiv? Care dintre ele sunt inaplicabile sau chiar dăunatoare? Ce altceva mai trebuie făcut?”

Pentru formularul de înscrieri și mai multe detalii, puteți intra pe pe pagina web CTR: http://www.ctr.ro/component/content/article/14-homepage/164-tinerii-%C3%AEntre-drepturi-%C8%99i-autonomie?Itemid=813

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s