De ce să participi la „The power of words”?

De ce să participi la „The power of words”?

Pentru că noi, studenții, vrem să discutăm despre puterea cuvintelor într-un cadru non-formal, alături de prieteni, colegi și traineri și să aflăm de la practicieni ceea ce nu ne spun cărțile.

AEGEE București a organizat prima ediție în toamna anului 2011. Atunci, proiectul i-a adunat pe aceeași „scenă” pe Alexandra Roman, Alex Negrea, Bogdan Toma, Paul Olteanu și Traian Brumă, care au vorbit despre Advertising, PR, Educație, Personal Branding și  Blogging. Chiar de la prima ediție, evenimentul a primit mult feedback pozitiv din partea participanților entuziaști.

Cea de-a doua ediție nu s-a lăsat mai prejos.  Proiectul i-a adus la un loc pe Paul Olteanu, Chinezu, Corneliu Ionescu, Daniela Irimia și Laura Mihăilescu și s-a discutat mult și bine despre Educație și Comunicare.  Peste 80 de studenți au fost selectați să ia parte la conferințe și workshopuri, iar proiectul s-a ridicat la înălțimea aștepărilor.

Acum la ediția a 3-a, ne dorim să revenim în forță! Temele ediției din acest an sunt: Comunicare empatică și Personal management, în prima zi, Personal branding și Public speaking, în cea de a doua zi – 4 conferințe și 4 workshopuri ce ne vor servi drept inspirație pentru proiectele noastre personale sau profesionale.

Proiectul va avea loc pe 13-14 decembrie la Palatul Șuțu (Bd, I.C. Brătianu nr. 2, Metrou Stația Universitate). Te așteptăm acolo!

Nu mai sta pe gânduri și completează până pe 5 decembrie formularul

Pagina evenimentului: The power of Words by AEGEE

afis POW

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s