Noi susținem programul vocațional ”Dă-ți demisia!”

Incubator107 lansează a treia ediție a Programului vocațional ”Dă-ți demisia”, pe 1 noiembrie, la Connect Hub (Dacia 99), de la 15.00.

Vă invităm într-o călătorie de urmare a vocației în care primul pas este un salt de încredere. Am strâns ghizi de soi: antreprenori, traineri, psihologi și coachi care să vă impulsioneze și să vă îndrume. De-a lungul zilei de 1 noiembrie ei vă vor prezenta pe scurt atelierele găzduite de ei în noiembrie și decembrie în mansarda din Traian 107 pentru ca voi să vă puteți înscrie numaidecât. Aduceți merinde pentru lungul drum spre împlinire, 30 lei pe care să-i sădiți la rădăcina voastră și nu uitați să ne scrieți la noi@incubator107.com ca să primiți libera trecere: spune-ne pe scurt ce job ai, ce job ți-ai dori și ce te oprește să faci schimbarea.

Printre super-oamenii invitați menționăm: Dragoș Nicolaescu, Andrei Dunuța, echipa de psihologi de la Emotion Center, Dragoș Corbu, Ana Gavrilă, Andra Ionescu, Diana Cristea, Alexandra Cilliota, Luiza Dăncescu, Irina Ionescu, Ioana Badea. Programul Dă-ți demisia propune pe lângă atelierele prezente la evenimentul de lansare din 1 noiembrie alte 10 teme valoroase și vă invităm să vedeți calendarul complet și să vă înscrieți aici:http://bucuresti.incubator107.com/calendar.html.

Subiectele care vă vor ghida transformarea de-a lungul lunilor noiembrie și decembrie sunt:  Testarea potențialului, despre Motivație, Decizie și Acțiune, Pentru ce carieră ești făcut?, Leadership personal, Cum să câștigi bani din pasiunea ta, Antrenarea atuurilor, Brandul personal, Cum să lucrezi în străinătate, Cum să devii antreprenor, Visionist: Co-create business, Recrutarea oamenilor potriviți într-un start-up, CV Upgrade, Personalizarea Portofoliului, Metode practice pentru un interviu reușit, Marketing pentru start-up-uri, Elevator Picth, Presentation skills și Writing effective emails.

Evenimentul de lansare din 1 noiembrie vă provoacă la:  întrebări, networking, un concert de jazz manouche cu Hot Club de Bucarest și un concert Late Summer, The I QUIT Contest, și în final sperăm noi, vă provoacă să găsiți răspunsurile pe care să le puteți aprofunda la atelierele din noiembrie și decembrie în mansarda incubator107.

Afis da-ti demisia

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s