AEGEE București dă startul recrutărilor!

Noi iți oferim șansa de a cunoaște Europa!

Căutăm tineri energici și dornici de a învăța într-un cadru non-formal! Dar de ce AEGEE București?

AEGEE București este una din filalele AEGEE Europe– Asociația Studenților Europeni. Suntem mândri de faptul că, la nivel european, este cea mai mare organizație interdisciplinară, prezentă în 200 de orașe din 40 de țări – http://www.aegee.org/.

Membrii AEGEE au posibilitatea de a se implica la nivel local, în organizarea proiectelor cu tradiție cum ar fi QUEST-iunea București – concurs de tipul treasure hunt în București, The power of Words – un eveniment din sfera comunicării și relațiilor publice, sau Summer University – un proiect de 2 săptămâni ce adună participanți din toate localele din Europa. Pe lânga acestea, noi îți oferim și șansa de a organiza propriul proiect și de a te sprijini în dezvoltarea acestuia.

Pe lângă proiecte, AEGEE înseamnă prietenie, o echipă de oameni deschiși și motivați, un mediu democratic unde nu există granițe culturale și unde ai libertatea de a alege ce-ți dorești să înveți. Noi susținem implicarea activă și încurajăm participarea în proiecte la nivel european.

“Cu siguranţă, experienţa AEGEE a constituit un punct de reper pentru perioada studenţiei mele, în care am invăţat multe lucruri de la oameni deosebiţi : importanţa lucrului în echipă, buna organizare, dar şi reţeta pentru o distracţie maximă.
Cele mai frumoase momente,încărcate de o energie pozitivă fantastică, erau cele din cadrul reuniunilor, când toată echipa se strangea pentru « Hai sa facem un brainstorming ! », astfel încât să dăm viaţă unor noi proiecte de suflet. De aceea, proiecte precum QUEST-iunea BUCURESTI sau Higher Education Days (HED) sunt dovada faptului că prin atitudine putem schimba ceva.” (Andreea Palade – Alumnus Aegee-Bucureşti)

Dacă ești de părere că noi suntem locul potrivit unde ai putea sa te dezvolți, te poți înscrie până pe data de 17 octombrie, completând formularul aici.

Membership-card-3D

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s