GSK România lansează cea de- a opta ediție a programului de traineeship „Pornește la drum cu GSK!”

GSK România anunță lansarea celei de-a opta ediții a programului de traineeship „Pornește la drum cu GSK!”, care  oferă absolvenților de studii universitare și master din România posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile în cadrul GSK.

afis-gsk-final

Programul se adresează tinerilor cu studii în domeniile Medicină, Farmacie, Chimie, Studii Economice. Aceștia pot opta pentru un stagiu de șase luni în cadrul diviziei GSK Pharma sau un stagiu de 12 luni în cadrul GSK Consumer Healthcare și Europharm Distribuție.

Înscrierile au loc în perioada 11 august – 12 octombrie, prin intermediul unui formular disponibil pe website-ul companiei sau pe website-ul partenerilor noștri Buzzcamp. Tinerii își vor desfășura activitatea în arii profesionale variate, printre care se numără domeniul comercial sau functii suport (departamentul financiar, logistică, achiziţii, etc). La finalul perioadei de traineeship, tinerii cu performanțe foarte bune au posibilitatea să se alăture echipei GSK România.

Perioada de traineeship le oferă tinerilor oportunitatea să se dezvolte şi să implementeze proiecte specifice de  business, beneficiind  de suportul colegilor şi managerului direct.

 

Pentru mai multe informaţii accesați www.gsk.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s