Ultimele zile în care mai poţi aplica pentru Bucharest Summer University 2014

 

Ultimele zile în care mai poţi aplica pentru Bucharest Summer University 2014Afis Bucharest Summer University 2014

După oportunitatea oferită studenţilor de la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat) de a obţine o bursă integrală, putând astfel să devină parte a şcolii internaţionale de vară Bucharest Summer University în mod gratuit, pe baza celor mai bune eseuri trimise, echipa organizatoare doreşte să reamintească tuturor potenţialilor aplicanţi că şi ei mai au înca timp până pe data de 25 iunie, pentru a îşi obţine biletul de participare la evenimentul educaţional, prin intermediul unui partial/total payment.

În pragul confirmării primilor participanţi, echipa organizatoare s-a bucurat de atingerea unor noi recorduri în ceea ce priveşte zonele unde şcoala de vară a reuşit să ajungă. Bucharest Summer University a fost prezentă de-a lungul perioadei de aplicaţii la mai multe conferinţe şi evenimente educaţionale naţionale şi internaţionale precum BISMUN Conference 2014, The World Conference on Youth 2014 din Sri Lanka sau Congresul Studenţilor din Romania. Numărul ţărilor ce vor fi reprezentate în această vară, contorizate pe baza aplicaţiilor primite, a întrecut pragul ţintă de 25, şi noi teritorii, de unde aplicaţii nu au mai fost primite în editiile precedente, sunt pe cale să fie de asemenea consemnate: China, Franţa, India, Coreea, Olanda, Spania, Tunisia sau Turcia.

Dupa cum a fost prezentată şi până acum, şcoala de vară Bucharest Summer University oferă ocazia participanţilor săi de a îşi face noi prieteni internaţionali, de a învăţa de la o parte din cei mai buni specialişti din domeniu şi de a se bucura de numeroase activităţi distractive şi culturale precum: vizita la Palatul Parlamentului şi la Banca Naţională a României, Global Village, Treasure Hunt, Laser Tag, Bucharest City Tour – cu autobuzul şi bicicletele, Competiţii Sportive şi în plus, o excursie în ţară în cele mai reprezentative locaţii din România.

În ceea ce priveşte tema de anul acesta “Provocări şi oportunităţi financiare pentru o economie competitivă” (en: „Financial challenges and opportunities in a competitive economy”), evenimentul educaţional a reuşit deja să stabilească o serie de cursuri foarte interesante. Printre acestea, le putem menţiona pe cele susţinute de: Adrian T. Mitroi, Ph.D – CFA (absolvent al unui MBA pe zona de Finanţe a Canadian Graduate School of Management şi doctor în Finanţe Comportamentale Aplicate din partea Academiei de Studii Economice din Bucureşti. A studiat la Harvard Business School/ CFA Institute Investment Program) sau Ana Maria Mihăescu – Chief Resident Representative pentru România, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Moldova, Polonia şi Slovacia – International Finance Corporation.

Te-am convins? APLICĂ prin intermediul adresei noastre de e-mail: application@bsu.ase.ro şi rezervă-ţi biletul spre o vară extraordinară! Pentru mai multe detalii, te invităm să accesezi site-ul official Bucharest Summer University: www.bsu.ase.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s