Networking-ul, cheia succesului profesional – cum facem usor contacte

Organizatia Innovation Box (Innbox) invita tinerii profesionisti, angajatii, antreprenorii, freelancerii sau managerii la trainingul Networking: How to, sambata, pe 14 iunie.

Logo InnboxCursul are ca scop usurarea initierii si a pastrarii contactelor, in vederea stabilirii de legaturi profitabile.

A avea o retea de contacte bine stabilite poate reprezenta diferenta dintre succes si esec, mai ales in viata profesionala, iar abilitatea de a stabili aceste legaturi este una care se invata. Trainingul propus de Innbox vine in intampinarea nevoii de a crea contacte valoroase pe termen lung, care sa contribuie la dezvoltarea personala, dar si profesionala sau a afacerii.

Cursul se bazeaza pe invatare experentiala si reprezinta un mix de exercitii practice din care participantii vor descoperi cum sa se adapteze diverselor contexte si sa stabileasca usor contacte in cadrul diverselor evenimente. Trainingul se adreseaza tuturor celor care vor sa isi imbunatateasca abilitatile de networking, sa isi creasca cercul de cunostinte in mod eficient sau care vor sa transforme “calvarul” de a intra in vorba cu necunoscuti intr-un exercitiu placut si profitabil.

In cadrul trainingului, participantii vor afla cum sa faca networking in functie de obiectivul propus, cum sa identifice persoanele de interes si care sunt cele mai eficiente si simple metode de a initia primul contact. De asemenea, in cadrul cursului vor fi prezentate tehnici de branding personal, dar si metode prin care poti obtine contactul celui din fata, astfel incat sa poti construi legaturi pe termen lung.

Simona, participant la una dintre editiile anterioare, spune despre trainingul Innbox:

“De curand am participat la un eveniment de networking in urma caruia am constatat ca nu am cea mai buna abordare in astfel de situatii. Training-ul ‘Networking: How’ to a fost tocmai piesa lipsa din incercarea mea de branding personal. Saptamana viitoare voi merge la un alt eveniment de networking si de data aceasta voi porni “cu un pas inainte”.

O persoana cunoscuta astazi iti poate deschide usile de care ai nevoie pentru a-ti realiza obiectivele personale si profesionale. In urma trainingului Innbox, vei avea curajul si atitudinea potrivite pentru a face networking usor, astfel incat sa te simti confortabil in cadrul evenimentelor, avand o strategie pentru a-ti crea reteaua de contacte.

Trainerii sunt Mihaela Georgescu si Diana Ungureanu. Cu o retea de peste 1500 de contacte si participari la mai mult de 100 de evenimente nationale si internationale, Mihaela este freelancer, ajutand antreprenorii, manageri sau profesionistii sa dezvaluie povestea din spatele brandului lor si sa dezvolte o strategie de comunicare coerenta si relevanta. Diana este responsabil formare la o companie multinationala si trainer, avand peste 100 de ore de training livrate si experienta in resurse umane.

Inscrierea se face pana pe 12 iunie. Mai multe detalii despre costuri si participare pe www.innovationbox.org sau pagina de Facebook a organizatiei: www.facebook.com/innboxromania

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s