Revista GEN90 lansează volumul „Draga mea generaţie confuză”

Pe 25 mai 2014, revista online de opinie GEN90 sărbătoreşte doi ani de activitate zilnică în spaţiul digital.Afis

       Cu această ocazie, vă invităm pe 27 mai, ora 18, la Palatul Șuțu – Muzeul Municipiului Bucureşti (Bld. Ion C. Brătianu nr. 2) pentru a fi alături de noi la evenimentul de lansare a volumului „Draga mea generație confuză”. Cel de-al doilea volum tipărit și-a propus să aducă în dezbatere teme importante pentru generația postdecembristă, interesată de o schimbare în societatea actuală, și anume direcția democrației din zilele de azi, situația educației și problemele sociale ale generației.
GEN90 este o revistă online de opinie scrisă de tineri pentru tineri. Echipa care asigură elaborarea revistei este alcătuită în totalitate din studenţi născuţi după 1989 şi care provin din București, dar și din alte orașe din România. Această arie extinsă a „opiniei” este încorporată în articolele GEN90 şi este consolidată sub principiile diversităţii şi al argumentării – valori ale revistei. Însuşirea încă de la început a acestor caracteristici, la nivel intern şi extern, a ghidat evoluţia, dar şi aprecierea pe care am dobândit-o în acești doi ani.
În centrul evenimentului va fi volumul „Draga mea generație confuză”, însă am pregătit și o dezbatere ce va avea ca temă direcția generației postdecembriste. Ne dorim ca aceasta să fie un prilej prin care tinerii să găsească împreună răspunsuri și soluții la problemele lor. La eveniment va participa și directorul Editurii Cartex, Lucian Pricop, ce semnează postfața volumului.
Cartea „Draga mea generație confuză” va fi disponibilă pe 27 mai la un preț special, iar în următoarea perioadă va putea fi achiziționată din librării.
Vă aşteptăm cu drag să ne fiţi alături în acest moment important!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
Alexandra Bogza – coordonator PR
alexandra.bogza@gen90.net
0725 451 690
www.gen90.net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s