Blind-date cu un film!

Noul Cinematograf al Regizorului Român vă propune o seară de film cu un concept inedit și vă invită la un blind-date cu un film, în data de 18 aprilie, la ora 20:00. La sfârşitul filmului, doi cinefili norocoşi vor câştiga o seară ca în filme, din partea Ceainăriei La un Ceai.

poster_blind_date_50x70

Pe 18 aprilie, primăvara aceasta,  vă invităm la o seară de film  organizată întocmai ca un blind-date. În spiritul, desigur, al iubirii pentru filme și socializare.

Te provocăm să te laşi pe mâna noastră și te surprindem cu un film de nota 10 : nici tu, nici prietenii tăi nu vor şti ce va urma pe marele ecran. O întâlnire pe nevăzute cu filmul nostru, în avanpremiră pe marele ecran.

Iubirea pentru film ne apropie, căci în seara aceasta nu vei rămâne doar cu amintirea filmului. Noi avem de gând să ne cunoaştem, să vorbim, să ne ascultăm, să oferim publicului şansa de a comunica, să schimbăm în această seară statutul persoanei necunoscute care stă lângă noi la cinema.

Pe 18 aprilie poţi intra în jocul nostru și te vom trimite la o seară aromată cu ceai Blooming Love și prăjituri delicioase oferite de ceainăria La Un Ceai. Vei merge cu un alt cinefil norocos ca şi tine, dacă vă veţi înscrie la tombolă şi veţi fi câştigători, la sfârșitul serii. Discuţia dintre voi nu va fi greu de iniţiat, veţi avea de zis multe despre filmul văzut.

Vă aşteptăm cu drag, cinefili din toate colţurile, la un Blind-date cu un film!

Noul Cinematograf al Regizorului Roman se află în incinta Muzeului Național al Ţăranului Român (intrarea Monetariei nr 3). NCRR este un cinema alternativ, cu un program divers, pentru cinefilii bucuresteni care vor sa vada un film intr-o atmosfera linistita si sa participe la evenimente culturale.

Biletul la proiecția specială este de 10 lei, preț întreg și 7 lei redus pentru elevi și studenți. Pentru detalii puteți suna la 0723.234.005

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s