Gala Teen Art Out ” La Boheme”

Art Out vă invită la prima ediție a Galei Teen Art Out, ce va avea loc  vineri, 28 februarie, ora 19:30, în Fratelli Expreso Bar.

image

 

La eveniment vor lua cuvântul personalități marcante ale culturii românești precum: Augustin Ioan (arhitect, profesor universitar), Virgil Niţulescu ( director al Muzeului Ţăranului Român), Cristiana Purdescu (designer vestimentar), Daniel Spânu ( arheolog, membru al Academiei Române), Pavel Şuşară (critic și istoric de artă, preşedintele Asociaţiei Experţilor şi Evaluatorilor de Artă din România).

Program

Evenimentul este structurat în 3 părţi care îmbină armonios 3 cuvinte cheie din viaţa oricărui profesionist: networking, competiţie şi distracţie.

The ART (OUT) NETWORK

Vom începe seara pe ritmuri delicate de vioară şi pian. Cvartetul Allegria Musical alături de soprana Alexandra Moroiu, acompaniată la pian de Silvia Neamţu, ne va încânta cu piese celebre din muzica internaţională a anilor ‘60-’70, introducându-ne într-o lume boemă a artei.

AWARDS GALA

Acesta este cu siguranţă cel mai festiv  punct al serii, fiind prilejul cu care vom avea o dublă ceremonie. Vom investi personalităţi marcante ale culturii româneşti contemporane în rolul de ambasadori Art Out, provocându-i la o dezbatere intitulată Din culisele succesului – o poveste despre performanţă şi artă.

Vom lua parte la festivitatea de premiere pentru concursul municipal de eseuri Art Out, concurs care premiază talente literare desăvârşite.

Va fi ocazia cea mai potrivită de a sărbători alături de voi 3 ani de existenţă pentru revista Art Out şi 2 ani de existenţă pentru revista Teen Art Out.

TEEN ART OUT AFTER HOURS

După momente atât de bogate cultural şi informaţional, vom continua într-o notă optimistă, dinamică, potrivită pentru o seară de neuitat.

Maria Grosu, o artistă în plină ascensiune, cu o voce puternică, care impresionează, va susţine un concert de muzică de cabaret. Va urma premierea echipei Art Out, un alt moment festiv. Vom încheia cu o petrecere tematică demnă de ţinut minte, cu atmosfera întreţinută de Point Zero, DJ & sound creator.

Detalii contact:

www.artout.ro

www.gala.artout.ro

Telefon: (004)0752251144- Diana Mihăescu (PR& Event Manager)

diana@artout.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s