HELI – Un thriller pe care trebuie să îl vezi!

Pe cei care nu au reuşit să vadă „ Heli” în cadrul Festivalului Les Films de Cannes a Bucarest, îi invităm să ocupe un loc în cinematografe, să se facă comozi, dar să se ţină bine!Heli afis

Prima zi a festivalului Les Films de Cannes a Bucarest, ediţia a 4-a, a fost inaugurată de filmul „ Heli” în prezenţa regizorului mexican Amat Escalante. El a fost prezent la proiecţiile de vineri seară, alături de Cristian Mungiu şi Nick James (redactor-şef al prestigioasei publicaţii Sight & Sound), şi a răspuns întrebărilor publicului.

Puţin timid, cu o voce calmă, Escalante a explicat spectatorilor că deşi filmul Heli conţine multă violenţă intenţia lui este de a trece dincolo de ea pentru a descoperi ce află în spatele ei. Cruzimea scenelor nu este altceva decât „ un proces de explorare pentru a observa şi a empatiza cu ce i se întâmplă victimei”.

Nick James spune că Heli este „ puternic şi bine construit” şi că prezenţa violenţei nu împiedică frumuseţea filmului.

Amat Escalante arată prin filmul său problemele actuale ale Mexicului, dar a mărturisit în cadrul  festivalului Les Films de Cannes a Bucarest că ţara lui are părţile ei minunate şi ne invită  să o vizităm!

Heli se lansează în cinematografele din România pe 8 noiembrie!

Faceţi-vă curaj şi veniţi să vedeţi filmul care a uimit juriul de la Cannes şi a stârnit o multitudine de controverse din partea criticilor internaţionali!

Mai multe detalii găsiţi aici: https://www.facebook.com/Heli.Filmul

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s