Grolsch oferă o bursă pentru Școala ADC*RO

Grolsch oferă o bursă pentru Școala ADC*RO

scoala bun

Candidații interesați de bursa oferită de Grolsch pentru cea de-a șasea ediție a Școlii ADC*RO trebuie să participe la cel mai experimentalist examen, care va avea loc pe 2 noiembrie, la Institute, the Café (Str. Știrbei Vodă, nr 104-106), de la 12:00.

Pentru a se înscrie la examen, concurenții trebuie să răspundă provocării de pe Experimentalist.ro și să arate printr-o imagine cum cred că va fi prima zi de Școală ADC*RO pentru ei: http://www.experimentalist.ro/provocari/display/89

Toți cei care vor răspunde provocării vor fi invitați ulterior la examenul de la Institute, The Café, unde vor fi supuși unor probe de creativitate pe care le vor afla direct la locul “creației” și care vor fi jurizate de către tutori și absolvenți ai Școlii ADC*RO.

Câștigătorul bursei va fi anunțat la sfârșitul lunii noiembrie, odată cu lista celor admiși la cea de-a șasea ediție a Școlii ADC*RO. Acesta trebuie să rezolve cu succes și testul de admitere la școală.

Bursa Grolsch este în valoare de 500 de euro.

Termenul limită pentru înscrierile la cea de-a șasea ediție a Școlii ADC*RO a fost prelungit până pe 10 noiembrie. Cei care sunt interesaţi să se înscrie la cursurile școlii o pot face online, pe www.scoalaadc.ro , rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. Criteriile urmărite în procesul de selecție sunt: creativitatea, originalitatea şi respectarea cerinţelor briefului.

Mai multe detalii despre tutori și despre portofoliile studenților din anii trecuți găsiți pe www.scoalaadc.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s