Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia editie Career Innovation Week!

Au inceput inscrierile pentru cea de-a 3-a editie Career Innovation Week!

Proiectul reuneste anual tineri exceptionali din Romania. Untitled

In perioada 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, are loc cea de a 3-a editie a proiectului de cariera si inovatie pentru tinerii talentati din Romania, Career Innovation Week.
Proiectul cuprinde conferinte, studii de caz si workshop-uri in domeniile Finance & BankingSales & Marketing, IT & Telecom. Alaturi de editia din Bucuresti, evenimentul Career Innovation Week va mai avea loc la Ploiesti, pe data de 20 noiembrie, la Hotel Central, zi dedicata tinerilor ingineri cu potential si dorinta de dezvoltare profesionala.

 

„Pentru editia din acest an estimam ca se vor inscrie peste 2 000 de studenti, proaspat absolventi si masteranzi. Dintre acestia vor fi selectati cate 200 de finalisti pentru fiecare zi a evenimentului. La fel ca la editiile anterioare, si in acest an cautam tineri motivati si ambitiosi in a excela, cu experienta internationala, rezultate academice exceptionale sau care au participat la activitati de voluntariat, internship-uri, programe de management trainee sau stagii de practica in companii. In cadrul Career Innovation Week, finalistii vor avea parte de o experienta unica de invatare si de dezvoltare profesionala si personala“ a declarat Andreea Balaci , Project Manager Career Innovation Week.

De ce incurajam tinerii sa participe la un astfel de eveniment?

  1. Participantii proiectului beneficiaza de oportunitati de invatare si interactiune cu partenerii evenimentului, experti in industrie si furnizori de solutii de top;
  2. Vor face parte dintr-o comunitate de talente si astfel vor avea acces prioritar la oportunitatile de cariera corelate cu competentele lor;
  1. Tinerii pot participa la sesiuni legate de construirea carierei, tendinte in tehnologie, provocari si  oportunitati de dezvoltare profesionala;
  1. In cadrul evenimentului pot aplica pentru o discutie de 15 minute cu un reprezentant din cadrul companiei.

Inscrierile pentru Career Innovation Week se pot face pe www.hipo.ro, la sectiunea Career Innovation Week. Pentru inscriere, tinerii interesati trebuie sa parcurga cativa pasi simpli: sa aiba un cont activ pe Hipo.ro, un CV completat minimum 50% si actualizat, sa aleaga ziua care corespunde domeniului de interes (finance & banking, sales & marketingit & telecom, research & engineering Ploiesti) si sa completeze formularul de aplicare. Candidatii care trec de etapele de selectie, vor fi anuntati printr-un e-mail  pana pe 8 noiembrie.

“Am participat la workshop-ul IBM Blue IT Opportunities. Am fost placut impresionata de disponibilitatea speaker-ului de a raspunde la intrebarile adresate, insotindu-si raspunsurile si de sfaturi demne de luat in considerare in cazul unei aplicari la unul dintre joburile disponibile ale companiei. In ceea ce priveste continutul prezentarii, l-am gasit foarte cuprinzator, reusind sa imi raspunda la toate nelamuririle sau intrebarile pe care le-am avut cu privire la procesul de recrutare si career paths in IBM”, a declarant un participant al IT&Telecom Day, editia 2012.

Printre companiile prezente in cadrul editiei din acest an Career Innovation Week, se numara: IBM, Phi Partners, HP, BRD – Groupe Société Générale, Endava, Groupama Asigurari, L’Oréal Romania, Unilever, Ursus Breweries.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s