Vreau la BUZZ!Camp?

Vreau la BUZZ!Camp?

Vreau să profit de cele mai bune oportunități. Vreau să interacționez cu experții din domeniul meu, vreau să le ascult poveștile, vreau să primesc sfaturi de la ei. Vreau workshop-uri, vreau informații relevante, vreau acces în culisele marilor companii. 

Unde pot beneficia de toate aceste lucruri? La BUZZ!Camp!

De ce să particip la BUZZ!Camp?

Pentru că cele 9 editii organizate până în prezent au reprezentat o sursă de inspirație și motivație pentru fiecare participant și credem că a venit și rândul TĂU!

Oameni, resurse, cunoștinte noi, speakeri de excepție, conferințe, workshop-uri și seminarii, concursuri, tombole, difuzări video, sesiuni de „fotolii de consiliere”, oportunități de carieră. Sunt doar câteva din lucrurile pe care BUZZ!Camp ți le oferă.9063558967_8ea9a3b2b5_c

Iată dovezile!

 “[…]BUZZ!Camp m-a motivat, m-a inspirat și m-a îndemnat să acționez. Chiar dacă întâmpin obstacole, trebuie să îmi urmez visul, și voi putea realiza ce îmi propun dacă întradevar vreau.” – Anca Zaharia, participant BUZZ!Camp.

 “La BUZZ!Camp am întâlnit oameni de excepție, care au făcut greșeli, le-au tratat ca pe niște experiențe de învățare și au ajuns la succes. Am apreciat talentul, pasiunea lor și perspectiva asupra muncii. Am plecat de la BUZZ!Camp cu mai multă încredere că pot ajunge ceea ce-mi doresc să devin. Mulțumesc BUZZ!Camp pentru această experiență!” – Otilia Boledeanu, participant BUZZ!Camp.

“Un eveniment bine gândit, unde fiecare aspect și-a avut rolul bine definit, de la speakerii invitați și persoanele cu care am interacționat pe durata evenimentului, până la temele abordate atât la conferințe cât și la ateliere.  Prin BUZZ!Camp am ajuns să cunosc care a fost traseul profesional al unor oameni de succes și auzindu-le poveștile am înțeles mai bine cum trebuie să-mi abordez propriul traseu professional.[…]“ – Miruna Aura Grama, participant BUZZ!Camp.

Te vrem și pe tine la BUZZ!Camp, așa că rămâi alături de noi și rezervă-ți locul pentru următoarea ediție http://buzzcamp.ro/event/inscriere/!

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s