Începe Bucharest Summer University 2013

varianta 3_b(1)

Luni, 12 august 2013, între 10:00 și 12:00, în Aula Magna ASE va avea loc festivitatea de deschidere a școlii intenaționale de vară „Bucharest Summer University 2013”, organizată de către ASE, Asociația Absolvenților Academiei de Studii Economice din București Alumni ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București, prin intermediul Senatului Studenților, cu mentoratul academic al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune și în parteneriat cu Fundația EURISC, cu sprijinul sponsorilor și al partenerilor mediatici.

Tema BSU de acest an este realitatea economică actuală. Vor participa studenți din țări precum: Albania, Anglia, Australia, Belarus, Brazilia, Bulgaria, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Nigeria, Mexic, Polonia, Republica Moldova, România, Rusia, Slovacia, SUA, Turcia, Ucraina și Ungaria.

Timp de două săptămâni studenții vor participa la diferite cursuri, workshop-uri și dezbateri cu specialiști din mediul academic și cel de afaceri național și internațional. Pe lângă programul de studii, studenții vor mai avea parte de activități în aer liber: Global Village, Bucharest City Tour, Bucharest Bicycle Tour, Wine Tasting, seri tematice, petreceri și o excursie în țară.

La finalul celor două săptămâni ale şcolii de vară, în urma susţinerii unor probe scrise de verificare a cunoştinţelor, participanţii vor putea obţine diplomă de participare şi 5 puncte credit transferabile internaţional (ECTS) pe care studenţii la ciclurile de licenţă, masterat sau doctorat le vor putea folosi la universitatea de proveniență.

Alte detalii despre eveniment, profilul specialiștilor invitați și țările participante în acest an sunt disponibile pe site-ul oficial: www.bsu.ase.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s