ZeroCO2

”O națiune care își distruge pământul se distruge pe ea însăși?” – Roosevelt

Mișcarea ZeroCO2 își propune să creeze o lume responsabilă față de mediu și vor neutralizarea amprentei de carbon, reducerea emisiilor și a consumului inutil de resurse.

Snapshot_2013-04-12_230357

Vor începe în luna aprilie cu plantarea cât mai multor copaci de smarald care sunt recunocuți pentru calitățile lor, în special capacitatea mare de absorție a dioxidului de carbon. Principiul după care va funcționa această inițiativă este acela că la fiecare 100 de persoane din România înscrise pe harta ZeroCO2, de pe site-ul www.zeroco2.cc, vor planta un copac de smarald la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai (perioada recomandată de plantare).

Cea de a doua inițiativă la care ar dori să colaboreze este campania “Zeronauții neutralizează Facebook-ul”, ce va fi demarată în aproximativ patru săptămâni. Pentru început, vă roagă să dați Like paginii de Facebook și să postați pe profilul lor un mesaj de susținere. De asemenea, vă invită să vă alăturați și voi mișcării, prin înscrierea pe harta ZeroCO2, susținând astfel, în același timp, și plantarea copacilor. În schimb, ei vă vor neutraliza emisiile de carbon ale paginii de Facebook și vor atesta acest lucru, prin intermediul unui certificat, precum și a unui badge, pe care îl veți putea posta pe profilul vostru. După înscriera pe hartă, veți primi un link personal de care se vor ajuta în campanie. Pasul doi va însemna să postați o invitație susținătorilor voștri, prin care să îi încurajați să se alăture mișcării și să se înscrie pe harta ZeroCO2, de pe linkul primit. Fiecare persoană înscrisă de pe acel link va primi un certificat care va cuprinde:

– Seria de înregistrare a certificatului de carbon retras pentru a neutraliza profilul;

– Un mesaj din partea voastră de mulțumire pentru că a ales să sprijine cauza noastră;

 

www.zeroco2.cc

facebook.com/ZeroCO2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s