Târgul Ofertelor Educaționale din Străinătate EEF

ajunge la Cluj și București în luna februarie!

Evenimentul constă în aducerea unor reprezentanți ale celor mai prestigioase universități din Europa. Participanții de la EEF au ocazia de a sta de vorbă cu aceștia, de a se informa cu privire la procedurile premergatoare dosarului de aplicare și a modului de viață din țara în care doresc să studieze.

Pe 21 februarie caravana va fi prezentă la Cluj, la Hotel Napoca Cluj, iar pe 23 februarie la Athenee Palace Hilton din București, ambele locații având deschiderea de la ora 11.

Pentru vizitatorii acestui târg, pe lângă oportunitatea de a sta față în față cu reprezentanții universităților, ei au posibilitatea de a participa la workshop-uri conexe, organizate de Consiliul Elevilor (Who moved my cheese? / Cine mi-a mutat cașcavalul? – Profil al schimbării bazat pe bestseller-ul Who moved my cheeese?) și de Anthoniy Brooks de la Universitatea din Aalborg, Danemarca, pe tema Medialogy – education, technology and creativity – all in one.

Mai mult decât atât, în virtutea atractivității sporite de care se bucură Danemarca ca destinație de studiu pentru tinerii români, IEC – International Education Center Romania organizează în conexiune cu EEF alt eveniment educațional: Danish Day (22 februarie, ora 13:00 la Athenee Palace Hilton din București).

Iniţiatoarea acestui eveniment, International Education Center (IEC) România este o organizaţie membră EDvisory, o reţea internaţională de companii şi organizaţii internaţionale active în domeniul educaţional (www.iec.ro). IEC promovează mobilitatea educaţională pentru elevii şi studenţii din România, Bulgaria, Republica Moldova şi Macedonia, desfăşurând programe de plasament liceal şi universitar.

Înscrierile la Târgul Ofertelor Educaționale din Străinătate se fac accesând site-urile www.eef.ro și www.danish-day.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s