Liga Studenților Români din Străinătate

Distincţia în educaţie a fost premiată la Gală

Marele Premiu al Studentului Roman din Strainatate - Sergiu Pașca  Gala LSRS  2013_4

București, 16 ianuarie 2013.

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a lansat pe 8 ianuarie o strategie de atragere în România a tinerilor educați în străinătate, bazată pe experiența altor țări în domeniu și pe dezbateri organizate în 15 filiale ale LSRS. Strategia Multidimensională de Atragere în România a Tinerilor din Diaspora (SMART Diaspora) a fost lansată la aniversarea a 4 ani de LSRS, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, unde au fost premiați cei mai buni studenți români și a fost prezentată noua echipă de conducere a Ligii.
SMART DIASPORA

SMART Diaspora are ca obiectiv strategic transformarea României într-o destinație de carieră atractivă pentru studenții și absolvenții universităților de top din întreaga lume.Gala LSRS 2013_2

In memoriam, a fost onorată la Gală întreaga activitate de cercetare a lui Mihai Pătrașcu (Massachusetts Institute of Technology în Boston, Massachusetts). Mihai Pătrașcu a fost un cercetător în informatică teoretică, unul dintre cei mai apreciați informaticieni ai generației lui, la nivel mondial. A fost și concurentul român cu cele mai multe medalii obținute la Olimpiada Internațională de Informatică și printre primii 20 de câștigători din lume raportat la numărul de medalii obținute.

LINKURI UTILE

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s