O școală de vară inedită: Branding Romania 2012

AEGEE București recomandă să te înscrii! Grăbește-te! Mai ai timp până pe 20 iulie 2012!

“Define yourself!”

Asociaţia Clubul Liderii Mileniului Trei organizează cea de-a cincea ediţie a şcolii de vară Branding Romania care se va desfăşura în perioada 26 – 31 august 2012 la Braşov. Sub deviza “Define yourself!”, proiectul îşi propune să informeze, să mobilizeze şi să responsabilizeze tinerii pasionaţi de autodezvoltare pentru a contribui la transformarea comunităţii din care provin.

Branding Romania, unica şcoală de vară focalizată pe reconstruirea imaginii de ţară, facilitează participanţilor cele mai puternice experiențe de învățareși, astfel, le oferă acestora resursele necesare dezvoltării durabile, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Pentru prima oară, participanții vor fi atât din România, cât şi din Republica Moldova. Se pot înscrie tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 22 de ani, completând până la 20 iulie formularul aflat pe site: http://branding.clublmt.ro/aplica-acum/. Cadrul de desfăşurare a evenimentului implică sesiuni de training, activităţi de relaxare şi de divertisment prin interacţione constantă cu profesionişti din mai multe domenii: Creativitate, Leadership, Improvizaţie, Branding Personal, Responsabilizare socială, Educaţie.

Branding Romania + Rep. Moldova 2012: “Define yourself!” are ca obiective:  transmiterea unui set calitativ de informaţii şi instrumente practice de implicare responsabilă a tinerilor în societatea prezentă, desfăşurarea unui cadru de interacţiune directă bazată pe educaţia non-formală, fundamentarea şi dezvoltarea comunităţii de tineri pasionaţi, inteligenţi, pragmatici, entuziaşti în vederea transformării vizibile şi treptate atât a României, cât şi a Republicii Moldova .

Misiunea proiectelor realizate de Asociaţiei Clubul Liderii Mileniului Trei este de a genera schimbare, persoană cu persoană.

Adresă proiecte: Bd. Hristo Botev, nr. 17, sector 3, Bucureşti

Telefon: 0736 472 047, E-mail: contact@clublmt.ro 

Afis Branding Romania 2012

Anunțuri

Un gând despre ”O școală de vară inedită: Branding Romania 2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s