Joaca-te si prinde idei!

Joia trecută am avut plăcerea de a-i cunoaşte pe Raluca Vasile şi Andrei Pascale, vizionari practici, creatori ai workshop-ului “Conceptar”, care ne-au împărtăşit metodele lor de a ne “elibera” creativitatea.

Experienţa din această zi ne-a deschis minţile spre un nou orizont al ideilor, ne-a pus la încercare imaginaţia în aşa fel încât să ne găsim inspiraţia într-un timp scurt, fără amânări sau prelungiri. Am desenat, scris, povestit, inventat şi desluşit noi concepte, niciuna asemănătoare cu cealaltă.

Şi am constatat în cele din urmă, cum ceea ce părea ca un workshop oarecare, să devină un “loc de joacă” pentru cei mari, deoarece creativitatea nu e un meşteşug, o materie pe care o poţi învăţa la şcoală ori într-un atelier. Ea reprezintă acea parte din noi care nu îmbătrâneşte, ne insuflă viaţă atunci când ne pierdem speranţa de a visa la ceva mai bun. Tot ce îţi trebuie pentru a-ţi “explora” imaginaţia este timp, o mână de oameni şi câteva seturi de jocuri.

Workshop-ul a fost o experienţă de neuitat, plină de râsete şi amintiri amuzante care în mod sigur ne va ajuta la rezolvarea unor probleme de natură conceptuală.

Chiar dacă cei prezenţi se cunoşteau, după orele petrecute discutând şi prezentând exerciţiile de creaţie, am reuşit să ne familiarizăm în cel mai original fel. Andrei şi Raluca au făcut cu “Conceptar” exact ce au promis: “au provocat experienţe de creativitate ludică”.

Pentru această promisiune păstrată le mulţumim din nou, şi sperăm la o nouă colaborare cât mai curând, învăţăturile pe care ni le-aţi însuşit ne-au înseninat feţele şi ne-au dat o senzaţie de libertate învigorantă.

Pagina lor de facebook este Conceptar, aşa că nu ezitaţi să o vizitaţi, şi vă recomandăm să nu lasaţi bila timpului să vă frigă, să daţi cu zarul să vedeţi ce şanse aveţi şi să prindeţi în plasă toate ideile pe care le aveţi.

by Raluca Galchin

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s