Start la Primii20.ro, powered by Intact Media Group

20 de ani de experienta in media, peste 20 de branduri valoroase in portofoliu, 20 de motive pentru a cauta 20 de tineri de 20 de ani care sa isi reprezinte generatia.

Intact  Media Group lanseaza pe 24 noiembrie Primii20.ro, o campanie destinata tinerilor proactivi, cu initiativa si atitudine, care se va desfasura exclusiv online. Timp de 20 de zile, va fi urmarit felul in care cei care se vor inscrie pe site-ul campaniei vor reusi sa creeze buzz in jurul unuia dintre brandurile, vedetele sau productiile preferate Intact Media Group.

Rezultatele vor fi monitorizate prin intermediul unui Jurnal de Campanie, ce va fi disponibil pe site-ul www.primii20.ro. Participantii vor trece in  acest jurnal toate postarile care sustin brandul Intact favorit (Facebook, Twitter, blog personal sau orice alt canal considera a fi  relevant si potrivit).

La sfarsitul celor 20 de zile, in urma unei analize calitative si cantitative a jurnalelor de campanie, se vor alege primii 20 de tineri care, prin intermediul Intact Media Group, vor fi sustinuti in a isi expune ideile si a isi materializa preocuparile. Dintre acestia, in urma unor discutii menite sa stabileasca compatibilitatea si dorintele fiecaruia cu profilul Intact Media Group, vor fi selectati 3 tineri care vor primi un internship in cadrul trustului. Numai unul insa va deveni protagonistul unui proiect special, in a doua parte a campaniei, care il va aduce mult mai aproape de un vis ambitios.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s