AEGEE-Bucuresti incurajeaza studentii sa foloseasca puterea cuvintelor la evenimentul ,,The Power of Words’’

In perioada 28-29 noiembrie, la Kulturhaus,  va avea  loc prima editie a proiectului ,,The Power of Words’’. Initiat de Asociatia Studentilor Europeni (AEGEE-Bucuresti), evenimentul isi propune sa ofere studentilor cele mai utile cunostinte din domeniul Comunicarii si Educatiei. Obiectivul principal este sustinerea participantilor in formarea unor abilitati de folosire a cuvintelor astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate in plan profesional si personal.

 

Toti cei interesati de acest proiect sunt invitati sa completeze formularul de inscriere pana pe data de 25 noiembrie pe blogul evenimentului [www.powaegee.wordspress.com]. Dintre acestia, 100 de studenti vor fi selectati pentru a lua parte in cadrul celor 6 conferinte, iar 40 vor avea ocazia sa participe la cele 2 workshop-uri.

 

Astfel, 28 noiembrie este ziua dedicata Comunicarii, iar temele principale vor fi Advertising, Public Relations si Blogging. Cele 3 conferinte vor fi sustinute de: Alecsandra Roman, Strategic Planner la Graffiti BBDO, Laura Toma, PR Specialist la Graffiti PR si Alex Negrea, Social Media Manager la BCR. La sfarsitul celor 3 sesiuni, va avea loc workshop-ul intitulat „Crearea si promovarea unui blog”.

 

Cea de-a doua zi a evenimentului, 29 noiembrie, este marcata de Educatie. Cele 3 mari teme abordate vor fi: Educatia non-formala, Personal Branding si Reprezentarea job-ului. Participantii vor primi cele mai utile informatii din aceste domenii din partea unor specialisti precum: Traian Bruma, Learning Architect CROS, Paul Olteanu, Head of PR&Communications la Universitatea Romano-Americana si Bogdan Toma, Brand Manager la P&G Balkans. Informatiile vor putea fi aplicate in cadrul workshop-ului „Cum sa te vinzi angajatorului”.

 

,,Dupa o experienta de 3 ani in AEGEE, am vrut sa am propriul proiect. Am pornit chiar de la nevoia mea si a colegilor de a atrage angajatorul si, fiind la o facultate de comunicare, m-am gandit ca cea mai la indemana modalitate ar fi sa ne folosim de cuvinte, de puterea acestora de a comunica ce dorim.’’ Daniela Săvuică, Project Manager „The Power of Words’’

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Un gând despre ”AEGEE-Bucuresti incurajeaza studentii sa foloseasca puterea cuvintelor la evenimentul ,,The Power of Words’’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s