Bursele Ursus ofera 10 invitatii la NetCamp pentru studenti!

Cu ocazia NetCamp 2011, Evensys si Ursus Breweries lanseaza a doua editie a competiei “Bursele Ursus@NetCamp”, destinata studentilor care isi propun sa devina antreprenori pe Internet. La aceasta editie, Ursus Breweries ofera 10 invitatii ce asigura acces la conferintele si micro-evenimentele (Start-Up Now!MobileDevWeWorkWeb) din cadrul conferintei.

Bursele sunt oferite  printr-un concurs de idei despre antreprenoriatul online. Cei interesati trebuie sa raspunda in maximum 1.000 de caractere la intrebarea “Ce te motiveaza sa devii antreprenor online?”.

Intra pe pagina oficiala a competitiei: http://www.netcamp.ro/2011/bursele-ursus/ si completeaza formularul pana la 17 noiembrie. Se accepta o singura aplicatie per persoana.

Toate ideile trimise vor fi apreciate de catre organizatorii evenimentului, acestia urmarind: creativitatea raspunsului, ancorarea in realitatile antreprenoriatului de astazi, cunoasterea unor notiuni specifice antreprenoriatului si caracterul personal al raspunsului.

In cazul in care vei fi selectat, vei fi anuntat telefonic pe 18 noiembrie. De asemenea, numele celor alesi vor fi afisate pe pagina oficiala a concursului.

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s