S-au schimbat job description-urile. FDSC ţi le prezintă pe cele actuale!

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile pregăteşte tinerii pentru o carieră de succes

 

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) vine în întâmpinarea tinerilor aflaţi la început de carieră, oferindu-le o serie de cursuri menite să le uşureze traseul profesional.

FDSC organizează  7 cursuri de formare, utile atât pentru cei dornici să lucreze în companii, cât şi în ONG-uri. Cursurile se desfăşoară în perioada 11 octombrie – 7 decembrie, sub numele “S-au schimbat job description urile. FDSC ţi le prezintă pe cele actuale!”. Andreea Floroiu, Andreea Loredana Tudorache, Cosmin Copacean,  Mihail Mușat Oana Mosoiu, Paul Ardeleanu, Paul Olteanu, Răzvan Daba şi  Vlad Dumitrescu vor prezenta studenţilor şi tinerilor absolvenţi aspecte importante pentru o  carieră de succes.

Până acum, tinerii au aflat lucruri interesante legate de crearea şi impunerea unui brand personal, în cadrul cursului de Personal Branding, susţinut de către Paul Olteanu.

Pentru că vorbitul în public nu le tuturor la îndemână, organizatorii au abordat, în cadrul unui alt curs, şi această temă. Participanţii au deprins tehnici de a vorbi în public şi au învăţat cum pot scrie discursuri de succes. Accentul a fost pus pe partea practică, drept pentru care, la finalul celor două zile de curs, tinerii şi-au putut prezenta discursul final în faţa camerei de luat vederi.

Contextul nonformal le este extrem de familiar tinerilor, însă nu toţi ştiu să folosească acest lucru. Aşadar, cursul “Tehnici de facilitare” le-a oferit tinerilor ocazia de a discuta despre procesul de învăţare în context nonformal, de a  descoperi ce înseamnă să facilitezi şi ce trebuie să facă un facilitator şi, mai ales, de a experimenta diverse tehnici şi metode de facilitare. Vlad Dumitrescu le-a explicat tinerilor cum aceste resurse pot fi folosite în diverse contexte (formări, team-building-uri, prezentări etc.

“Cred că toată lumea se simte inspirată după ce participă la un curs cu Vlad Dumitrescu.Vlad nu doar transmite informaţii, ci îşi focusează toată atenţia, toată energia şi entuziasmul caracteristic pe fiecare participant în parte. Îl apreciez pentru modul original de a se exprima, pentru deschiderea pe care o oferă şi felul în care împărtăşeşte necondiţionat din experienţa sa. La cursurile lui e bine să vii cu aşteptări înalte pentru că, sigur pe ceea ce face, Vlad reuşeşte să le împlinească” a spus Irina Radis, participanta la cursul “Tehnici de facilitare”.

Cursurile din cadrul programului iniţiat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile continua, după cum urmează:

  • 14 şi 16 noiembrie – Managementul  proiectelor –Andreea Loredana Tudorache şi Cosmin Copacean
  • 25 – 26 noiembrie – Personal Branding – Paul Olteanu
  • 6 -7 decembrie – Tehnici de a vorbi în public – Răzvan Daba şi Paul Ardeleanu

Cei care doresc să se înscrie la cursurile o pot facem, accesând link –ul de mai jos:

http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=ec5c34ae-16fc-46d6-86bb-243b5508d90a

Tinerii care s-au înscris la cursuri vor beneficia de internship –uri oferite de partenerii proiectului. Ei pot opta fie  pentru companii, ONG –uri sau chiar agenţii de comunicare.

Partener Principal: Orange România

Despre Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile

 Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile ( FDSC) este o organizaţie neguvernamentală, independentă, înfiinţată ca persoană juridică fără scop lucrativ în anul 1994, la iniţiativa Comisiei Europene.  Incă de la înfiinţare FDSC a demarat activităţi de informare şi promovare a sectorului neguvernamental din România. Prin cei aproape 15 ani de experienţă, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de instruire în sectorul nonguvernamental din România şi calitatea serviciilor de instruire este demonstrată de către cei peste 10.000 participanţi din toată ţara, care au beneficiat de mai mult de 800 de cursuri organizate.

 

http://www.fdsc.ro

http://www.stiriong.ro

http://www.ies.org.ro

http://www.copiisitineri.ro

Reclame
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s