Vino sa inveti antreprenoriat online la NetCamp! Gratuit!

Evensys iti ofera oportunitatea sa participi gratuit la NetCamp, primul eveniment din Romania dedicat  antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web, pe 22 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel.

NetCamp ofera know-how, networking si este un loc unde iti poti testa ideile. Evenimentul reprezinta un ghid de lansare a afacerilor pe internet si va cuprinde sesiuni si workshopuri sustinute de specialisti in business-uri online precum Vlad Stan (Fondator, Business Design Academy) sau Calin Fusu (CEO, Neogen).

Vrei sa devii antreprenor online?

Ursus Breweries iti ofera 10 invitatii la NetCamp 2011. Raspunde la intrebarea“Ce te motiveaza sa devii antreprenor online?” pana pe 17 noiembrie si poti lua parte la conferinta! Inscrie-te pe pagina oficiala a concursului http://www.netcamp.ro/2011/bursele-ursus/

Ai deja o idee de proiect online?

Testeaza-ti ideea la Net Start Up si beneficiaza de consilierea juriului format din antreprenori de succes din online. De asemenea, poti castiga premiul de 1000 Eur, oferit de Evensys si Vodafone. Inscrie-te pe http://www.netcamp.ro/2011/net-start-up/.

Afla mai multe pe www.netcamp.ro .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s