Scoala ADC*RO organizeaza o noua sesiune de admitere

Scoala ADC*RO organizeaza o noua sesiune de admitere pentru cea de-a patra editie a proiectului, din cauza nivelului foarte scazut al rezultatelor obtinute de aplicantii de anul acesta.

In urma concursului ce s-a desfasurat in perioada 20 iulie – 19 septembrie 2011, doar cinci studenti au reusit sa obtina o medie satisfacatoare. Din acest motiv, dar si din dorinta de a pastra un standard foarte ridicat, tutorii si organizatorii au hotarat ca o noua sesiune de admitere este necesara. Aceasta se va desfasura in perioada 13 octombrie – 7 noiembrie, urmand ca, in perioada 8 – 21 noiembrie lucrarile inscrise sa fie notate de catre tutori.

Cei interesati sa se inscrie la cursurile scolii, o pot face online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvand brief-ul de concurs.  Acesta nu s-a schimbat fata de prima sesiune, din nevoia si dorinta de a avea rezultate aliniate dupa aceleasi repere.

Cursurile celei de-a patra editii a Scolii vor incepe in luna decembrie si se vor desfasura pe parcursul a 12 saptamani.

Studentii isi vor putea testa aptitudinile creative, prin rezolvarea briefurilor concepute de catre tutori pentru diverse medii: Print, Radio, TV, Outdoor si Online.   

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s