30 de studenti din peste 10 tari ale Europei vin sa descopere Bucurestiul si Delta Dunarii

In perioada 4-19 iulie, AEGEE-Bucuresti organizeaza SU 2011 Delta Press. Acest eveniment se adreseazã membrilor AEGEE iubitori de naturã, dornici sã experimenteze, sã se delecteze cu fauna și flora din Delta Dunãrii. Pe lângã schimburile culturale dintre participanţii din peste 10 tari ale Europei şi organizatorii români din Bucureşti, se va adăuga şi tema de foto-jurnalism.

Tematica aleasă este “Photo Journalism in the unique Danube Delta” . Vom aborda aspecte ale Delta precum: fauna și flora pe cale de dispariție, impactul oamenilor asupra deltei, paradisul natural.

Organizatorii vor desfãșura prezentãri despre Delta Dunãrii celor 30 de participanți, insa si workshop-uri de Foto-Jurnalism, alaturi de Bogdan Grigore, de Jurnalismul Independent, tinut de Bogdan Daradan. Dupa 4 zile in Delta Dunarii in care participantii nu se vor dezlipi de aparatele lor foto, va avea loc o expozitie speciala cu aceste fotografii.

Participantii vor descoperi treptat Bucurestiul pe toata durata evenimentului cu ajutorul ghidurilor si hartilor Bucharest In Your Pocket. Principalele zone de vizitat vor fi Calea Victoriei, Centrul Vechi, Parcul Cismigiu, Parcul Herastrau, dar si cladiri importante, precum Palatul Parlamentului, si muzee, precum Muzeul Satului si Muzeul Militar.

 

Reclame

Un gând despre ”30 de studenti din peste 10 tari ale Europei vin sa descopere Bucurestiul si Delta Dunarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s