Experienta YPA, prima editie

YPA – Young Professionals Academy -, pentru mine, a fost un moment si o experienta nescontata. Povestea ei a inceput sa ia contur odata cu completarea formularului, desi nu ii atribuisem mari sperante. Ca urmare a formularului completat, a interviului sustinut si a CV-ului trimis, am primit bursa. Si am spus de ce nu?

Primul training: intarzii, primesc pedeapsa. Optimista si cu zambetul pe buze ca de obicei mi-o ispasesc in fata celorlalti 19 participanti total necunoscuti mie. Povestea oamenilor cu care am avut placerea de a ma intalni si relationa, si de la care am extras invataminte folositoare mie, a participantilor si a boardului era scrisa cu entuziasm inca de la inceperea proiectului.

S-au tinut traininguri precum ‘’Strategii de success’’, prin intermediul caruia stimabilul Cristian Radu mi-a intrat in gratii cu ajutorul jocului cu zaruri. Un lucru este clar: toti avem intuitie. Dar oare cat sinucidem din ea in fiecare zi?

A urmat ‘’Public speakingului’’, alaturi de Marius Niculae, o persoana cu zambetul pe buze, care nu se teme sa emane speranta. Sincer vorbind, ne-a dat ceva intensificari ale batailor inimii si traspiratii ale palmelor, dar nu a facut decat sa scrie inceputul urmatoarelor ocazii in care vom fi nevoiti sa tinem un discurs. Se bazeaza, pe “ Pune-ma sa fac, si voi intelege! “

Speakerul motivational Tania Tita ne-a invatat sa apreciem! Si sa fim prezenti! In orice actiune intreprinsa..

Andy Lopata, ne-a conturat diferenta dintre networking si socializare, si beneficiile acestora, de aceea: Never eat alone !

Alaturi de Ciprian Gavriliu am definit brandingul personal. Pe tine ce element X te diferentiaza? Spune-ti povestea, ambalata frumos, in doze mici, si ce are intotdeauna in spatele ei, o poveste. Si astfel, te vei valida social.

Iulian Pavel ne-a explicat intr-un cadru propice elementele esentiale vietii: puterea, vointa, energia si sursa datoare.

Britta Horvath, in cadrul semniarului de ‘’Inteligenta emotionala’’, a transpus in mod clar ideea de constientizare a inteligentei si auto-educarii. Stii diferenta dintre IE si IQ? Inteligenta emotionala se invata…

A urmat implementarea proiectului social, a carei idee a fost cu greu aleasa din multitudinea ideilor propuse. Lucratul cu copiii in perioada Pastelui a fost optima, dat fiind si faptul ca in scurt timp s-a inceput scrierea proiectului. Am dorit, si s-a votat ca eu sa ma ocup de coordonarea departamentului Online, sub supravegherea mentorului atribuit. Ideii proiectului, care anterior a fost implementat in L.A. i s-a atribuit denumirea “Sansa pentru rolul vietii”, cu sloganul: “Vis. Actiune.Motor”. Personajul din mintea piticilor a luat fiinta cu ajutorul scenarului prelucrat de specialist in domeniu, special pentru povestea filmului si de asmeena cu ajutorul echipei de filmari.

Pentru viitoare editie Young Professionals Academy, nu ezitati sa va inscrieti. Bafta pe mai departe.

Alexandra Sirbu

Membru AEGEE

Coordonator Comunicare si Marketing LSRS

Coordonator OnlineYoungProfessionalsAcademyProject

Reclame
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s