Genpact Romania angajeaza vorbitori de limbi straine

Genpact Romania isi extinde echipa! Cu un portofoliu care include servicii de finante si contabilitate, aprovizionare si gestiune, analiza de vanzari si marketing, recuperare creante, servicii IT, solutii pentru aplicatii interne si servicii clienti, Genpact angajeaza vorbitori de limbi straine, prioritate avand studentii cunoscatori de limba germana.

Esti plin de energie, motivat, dornic sa iti dezvolti o cariera de succes si vorbesti fluent engleza, franceza, italiana, spaniola, maghiara, olandeza, portugheza, suedeza, poloneza sau germana? Esti in an terminal in cadrul facultatii pe care o urmezi sau deja ai absolvit cu succes o specializare din domeniul comunicarii, marketing-ului, limbilor straine si, mai ales, din domeniul economic? Atunci esti candidatul ideal pentru Genpact Romania.

Genpact este leaderul in servicii de outsourcing si solutii pentru tehonologii din intreaga lume. Detinut in co-proprietate de General Electric, General Atlantic si Oak Hill Capital Partners, Genpact are importante centre de operatiuni in India, China, Ungaria, Romania, SUA si Mexic.

Compania isi deschide larg portile pentru cei care doresc sa isi inceapa o cariera de succes in domeniul finantelor si al gestionarii relatiilor cu clientii, oferind angajatilor sai o serie de beneficii. Oportunitatea de dezvoltare a unei cariere incepe cu perfectionarea abilitatilor de comunicare intr-o limba straina preferata, intr-un mediu de lucru profesionist si multicultural. Mai multe detalii poti afla de pe site: http://cariere.genpact.ro/.

Fii printre primii curajosi care aplica si trimite-ne CV-ul tau pe adresa career@genpact.com pana pe 20 aprilie!

*Pentru informatii suplimentare contactati Elena Rusu, la 0722.600.286.

Anunțuri
Postat în: Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s