Empower Campus – definirea aspiratiilor profesionale

Inspire Business si Asociatia Empower aduc un nou concept pe piata prin programul integrat de dezvoltare personala si orientare profesionala, „Empower Campus”, dedicat targetului young, studenti si tineri profesionisti aflati la inceput de cariera.

Proiectul se desfasoara sub forma unei competitii in cadrul careia 60 de participanti vor parcurge mai multi pasi evolutivi, inclusiv etape eliminatorii care vor releva adevaratul potential al fiecaruia dintre ei, ajutandu-i sa isi identifice propriile abilitati si competente.

Lansarea platformei online www.empowercampus.ro, pe 25 februarie 2011, anunta oficial inceputul programului, tinerii fiind asteptati sa se inscrie pe site si sa descopere in spatiul virtual creat motivele participarii la aceasta sesiune de cunoastere si dezvoltare.

Perioada de inscriere si preselectie dureaza pana pe 2 aprilie, concomitenta cu campania de promovare integrata, urmata fiind de perioada de sustinere a trainingurilor si workshopurilor, 2 aprilie – 4 iunie. Programul se incheie cu o gala de decernare a premiilor, in cadrul careia participantii si organizatorii impartasesc ganduri, idei si un feedback general , de final de colaborare.

Subiectele de discutie si dezbaterepropuse sunt organziate in module careacopera zone de interes diferite, complementare si necesare pentru pregatirea personala si desavarsita a unui tanar.

Modulele se desfasoara pe durata a noua saptamani sidezvolta cinci teme principale: Identitate/Planning Personal, Cariera, Educatie Financiara,Comunicare si Relationship Design, Leadership si Integrare Concepte. Fiecare modul are cate un lead trainer si un facilitator, Ionut Ciurea, Leader&Founder Empower.

Inscrierea intr-o asemenea competitie reprezinta pentru tineri acces la experiente si specialisti care le ofera informatii si increderea ca isi pot atinge obiectivele personale si profesionale.

Trainerii inscrisi in program sunt persoane renumite, cu expertiza in domeniile respective si folosesc, in comunicarea cu studentii, instrumente moderne de formare si pregatire a acestora, precum: simulari, jocuri de roluri si expuneri.Trainerii confirmati sunt Cristi Carstoiu – modul Educatie Financiara- si Cristian Manole – modul Cariera-, carora li se vor alatura Dan Luca – modul Alpha Leadership-, Raluca Mohan –modul Identitate/ Planning Personal-, Mihail Musat –modul Identitate/ Planning Personal- si Mihaela Stroe –modul Comunicare Nonverbala-.

Premiile pot consta in recompense financiare, internship-uri sau job-uri in cadrul companiei, excursii, in functie de aprecierea companiei partenere privind efortul tinerilor participanti la Empower Campus.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare, accesati www.empowercampus.rosau scrieti-ne pe adresa: selectie@empowercampus.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s